• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

2 dişi 1 erkek

kussevdalisi25

Yeni Üye
Eş tutmus muhabbet kuslarim var ama erkek dışarı ciktiginda başka dişiyede ilgi gösteriyor. Büyük bir kafese 2 yuvalik koysam 2 disi 1 erkek olur mu?

DumanB

Yeni Üye
Bence yapmamanız daha iyi olur. Çünkü eğer yumurta olursa kıskanıp kırabilirler. Dişilerde birbiriyle kavga eder benimde kuşlar var iki dişi bir erkek. İkisine ilgi gösteriyor ama yanaştırmıyorum diğer dişime. Kısacası bence yapmayın ama hocalarım daha iyi bilir🙂

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Eş tutmus muhabbet kuslarim var ama erkek dışarı ciktiginda başka dişiyede ilgi gösteriyor. Büyük bir kafese 2 yuvalik koysam 2 disi 1 erkek olur mu?
Bu şekil olmaz. Eş tuttuğu dişi kalsın öbürünü ayırın

DumanB

Yeni Üye
dediğim gibi hocam bendede 2 dişi 1 erkek var çiftlerin yumurtası var nerdeyse çıkacaklar erkekte tek olanada ilgi gösteriyor ama ben onları yakınlaştırmıyorum. bir sorun oluşurmu yavru çıkınca?

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
dediğim gibi hocam bendede 2 dişi 1 erkek var çiftlerin yumurtası var nerdeyse çıkacaklar erkekte tek olanada ilgi gösteriyor ama ben onları yakınlaştırmıyorum. bir sorun oluşurmu yavru çıkınca?
Aynı kafestelermi

DumanB

Yeni Üye
onu görünce kafese tırmanıyor kenarlarına baya ötüyor veya başka yere götürünce yine ötüyor vb ama kafesleri yan yana değil bu arada

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
onu görünce kafese tırmanıyor kenarlarına baya ötüyor veya başka yere götürünce yine ötüyor vb ama kafesleri yan yana değil bu arada
Bunda sıkıntı yok öbür dişinin yanınada erkek alabilirsiniz

DumanB

Yeni Üye
Cevabınız için çok teşekkür ederim🙏Hocam kardeşim bırakmıyor, evlendirmem diyor.Ve baya agresif bir erkek bulacağına çok emin değili

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Cevabınız için çok teşekkür ederim🙏Hocam kardeşim bırakmıyor, evlendirmem diyor.Ve baya agresif bir erkek bulacağına çok emin değili
Rica ederim agrasif erkekten kastınız nedir tam anlayamadım

DumanB

Yeni Üye
dişi olan agresif hocam ısırıyor kanatıyor. diğer kuşuma eş almadan önce yanyana getirdim çünkü dişide ilgi gösteriyordu getirdim yanına saldırdı

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
dişi olan agresif hocam ısırıyor kanatıyor. diğer kuşuma eş almadan önce yanyana getirdim çünkü dişide ilgi gösteriyordu getirdim yanına saldırdı
Kızgınlıktaysa agrasif olabilir. Eş alacak olursanız eşi dişi kuş seçer zaten. İllaki bulur kendine göre erkek kuş

DumanB

Yeni Üye
kızgınlıktada değil hocam kendisi lutino dişi. ondan olabilir mi?

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Çere rengi değişmiyor olabilir lutinolar hakkında deneyimim yok malesef. Yani herzaman öyleyse fıtratı böyle olabilir onun içinde yapılacak pek birşey yok malesef

Üst Alt