• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! 2 cennet papağanını sultan papağanı ile takas etmek istiyorum

karga

Yeni Üye
Sevgi gördükçe psikolojisi bozulan kuşlarımı sultan papağanı ile takas etmek istiyorum kuşlar 5-6 aylık kuşlar bu, kuşları, aldığım günden, beri eğitmeye çalışıyorum evdeki, herkes onlara bolca sevgi veriyor ama bu, arkadaşlar asla evcilleşmiyor asla insana yanaşmıyorlar sürekli ötüyorlar, dışarı çıkarıyorum uçmak, yerine bir yere tüneyip orada duruyorlar yakalayıp içeri koymazsan asla kafese girip yem yemiyorlar bir önceki kuşum evden kaçtığı için bir daha bunu yaşamamak için kanatlarını kesmek zorunda kaldım bu kuşlar kardeş ve anne baba beslemesi olduğu için evcilleşeceklerini düşünmüyorum bu yüzden üreticinin sahiplenmesi üretimde kullanılması daha iyi olur diye düşünüyorum
Sultanlar eğer sizi severse siz gittiğiniz için, eğer sevmezse rahatsız olduğu için,sıkılırsa,açsa,toksa kısaca yaşadıkça inanılmaz tiz bir sesle bağırır..öyle ki bazen kulak zarımın titrediğini hissederim..muhabbet kuşu düşünseniz ille bir sevgi istiyorsanız kii muhabbet kuşu çok daha kolay cennet beslemedim ama sultan ve muhabbet besledim ben muhabbete kefilim 🤭..gelen gideni aratabilir..kii bence aratır konu sultansa 🤭iyi düşünün derim..aldığınız yerle konuştunuz mu bu değiştirme durumunu...

Dmkkk

Yeni Üye
Onların da bir can olduğunu, yeni alacağınız sultan papağanının da sabah akşam sadece tek tip bir ses çıkararak ötebileceğini unutmayın lütfen. Videolarda gördüğünüz melodik ötüşlü papağanlar sadece erkeklerde oluyor ki bu ötüşte kendi kendine değil ilgi ve çaba gösterilmesi sonucunda oluyor. Dişiler de tek tip ve kulak tırmalayan cinsten ötüyor. Aynı sorunu yarın bir gün sultan papağanlarında da yaşayabilirsiniz. O zaman onların da kanatlarını kesip başka bir türle mi takas edeceksiniz? Kuş bu. Köpek havlar kedi miyavlar kuş öter. Çünkü doğaları ve yapabilecekleri tek şey bu. Sahiplendirmeniz ve yeni evcil hayvan almamanız iki tarafın da yararına olur. Ücretsiz vermek istemiyorsanız en kötü para karşılığı bir petshopa ya da başka bir platforma satışa sunun kuşları. Belli ki bu şekilde ne siz mutlusunuz ne de onlar mutlu

Luffy senpai

Yeni Üye
Sultanlar eğer sizi severse siz gittiğiniz için, eğer sevmezse rahatsız olduğu için,sıkılırsa,açsa,toksa kısaca yaşadıkça inanılmaz tiz bir sesle bağırır..öyle ki bazen kulak zarımın titrediğini hissederim..muhabbet kuşu düşünseniz ille bir sevgi istiyorsanız kii muhabbet kuşu çok daha kolay cennet beslemedim ama sultan ve muhabbet besledim ben muhabbete kefilim 🤭..gelen gideni aratabilir..kii bence aratır konu sultansa 🤭iyi düşünün derim..aldığınız yerle konuştunuz mu bu değiştirme durumunu...

Luffy senpai

Yeni Üye
Emin olun cennet papağanları kadar kötü sesi olmaz İnternetten cennet papağanı ötüş sesini dinleyin ilk çıkar realsteki gibi ötüyor benimkiler uzun uzun ağıt yakarmış gibi 😂

Üst Alt