• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! 2 cennet papağanını sultan papağanı ile takas etmek istiyorum

Luffy senpai

Yeni Üye
Sevgi gördükçe psikolojisi bozulan kuşlarımı sultan papağanı ile takas etmek istiyorum kuşlar 5-6 aylık kuşlar bu, kuşları, aldığım günden, beri eğitmeye çalışıyorum evdeki, herkes onlara bolca sevgi veriyor ama bu, arkadaşlar asla evcilleşmiyor asla insana yanaşmıyorlar sürekli ötüyorlar, dışarı çıkarıyorum uçmak, yerine bir yere tüneyip orada duruyorlar yakalayıp içeri koymazsan asla kafese girip yem yemiyorlar bir önceki kuşum evden kaçtığı için bir daha bunu yaşamamak için kanatlarını kesmek zorunda kaldım bu kuşlar kardeş ve anne baba beslemesi olduğu için evcilleşeceklerini düşünmüyorum bu yüzden üreticinin sahiplenmesi üretimde kullanılması daha iyi olur diye düşünüyorum

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ya çok tatlılar. Onları böyle kabul edip oluruna bıraksanız. Yaşasınlar bu şekilde sizinle. Sultanında alışacağı kesin değilki. Üretime verme fikriniz hiç olmamış yazık onlarında canı var. Size Sultan veremem ama isterseniz bu minikleri ücretsiz sahiplenebilirim.

Son düzenleme:

sevgi25

Aktif Üye
Ama çok güzeller ya bunlara kıymayın😍benim kuşumda bu şekilde dünya masraf yaptım elime bile gelmez sevdirmez öptürmez tam bir yamyam🤣🤣🤣ama napalım veremem kimseye yoksa biliyorum arada bağ oluşmuyor hiç kuşlarla hayırlısı olsun iyi düşünün ama

Luffy senpai

Yeni Üye
Ama çok güzeller ya bunlara kıymayın😍benim kuşumda bu şekilde dünya masraf yaptım elime bile gelmez sevdirmez öptürmez tam bir yamyam🤣🤣🤣ama napalım veremem kimseye yoksa biliyorum arada bağ oluşmuyor hiç kuşlarla hayırlısı olsun iyi düşünün ama

Luffy senpai

Yeni Üye
Ötmeseler başımın üstünde yerleri var ama ötmeleri artık beni, hayattan soğuttu sabahın 6 sında başlıyorlar akşam 8 e kadar durmadan ötüyorlar tek sustukları zaman yem yedikleri zamanlar ve cennet besleyenler bilirki kulak tırmalayan bir sesleri var bu yüzden şuan bana deccal gibi gözüküyorlar ::)

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ötmeseler başımın üstünde yerleri var ama ötmeleri artık beni, hayattan soğuttu sabahın 6 sında başlıyorlar akşam 8 e kadar durmadan ötüyorlar tek sustukları zaman yem yedikleri zamanlar ve cennet besleyenler bilirki kulak tırmalayan bir sesleri var bu yüzden şuan bana deccal gibi gözüküyorlar ::)
Sultanlarda sabah erken ötmeye başlıyor. Yani aslında tüm kuşlar böyle. Onlar size alışmamış siz onlara alışın derim ben ☺ ha size alışık olsalarda bu ses olayı olacaktı bu tüm kuşlarda böyle.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba 7 tane cennetim var, evet çifleşme dönemi çok öterler, özellikle beni gördüklerinde çok daha fazla ötüyorlar, kulak tırmalıyor çok doğru, ama sevgi herşeyi bastırmakta
Not: kanat kesmek kesinlikle yanlış bir karar

Askusum

Yeni Üye
Sevgi gördükçe psikolojisi bozulan kuşlarımı sultan papağanı ile takas etmek istiyorum kuşlar 5-6 aylık kuşlar bu, kuşları, aldığım günden, beri eğitmeye çalışıyorum evdeki, herkes onlara bolca sevgi veriyor ama bu, arkadaşlar asla evcilleşmiyor asla insana yanaşmıyorlar sürekli ötüyorlar, dışarı çıkarıyorum uçmak, yerine bir yere tüneyip orada duruyorlar yakalayıp içeri koymazsan asla kafese girip yem yemiyorlar bir önceki kuşum evden kaçtığı için bir daha bunu yaşamamak için kanatlarını kesmek zorunda kaldım bu kuşlar kardeş ve anne baba beslemesi olduğu için evcilleşeceklerini düşünmüyorum bu yüzden üreticinin sahiplenmesi üretimde kullanılması daha iyi olur diye düşünüyorum
Allah aşkına yazdığınız şeylere bakın, siz kuş sahiplenmeyin. Hiçbir hayvanın sorumluluğunu almayın koşulsuz sevemeyecekseniz mümkünse. Bir de kanatlarını kesmişsiniz eziyet bu

Üst Alt