• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

2 AYLIK MUHABBET KUŞUMUN AYAĞI SARKIYOR

benny

Yeni Üye
Merhaba kuşların ayağı sarılmaz kırık bile olsa yaptığımız tedavi şu şekildedir..
Tünekler çıkarılır tabana hamster talaşı koyulur yere yakın yemlik ve suluk takılır. Hastaya günlük hemaopatik ağrı kesici ilaç verilir ve bağışıklık için zeolitli besleme yapılır.. Bu şekilde yüzlerce kırığın iyileştiğine şahit oldum 😊
Lütfen bana ağrı kesici ismi verir misiniz ayağındaki sargıyı açayım bu gün eve gittiğimde talaş ta aldım
Not: eve geldim sargıyı açtım kuşun bacağı parmak ucundan bacak bitişine kadar mosmor ve 3 katı şiş yarına çıkacak mı bilmiyorum fakat çok enerjik hala ve gram sesi çıkmıyor

Son düzenleme:

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Lütfen bana ağrı kesici ismi verir misiniz ayağındaki sargıyı açayım bu gün eve gittiğimde talaş ta aldım
Not: eve geldim sargıyı açtım kuşun bacağı parmak ucundan bacak bitişine kadar mosmor ve 3 katı şiş yarına çıkacak mı bilmiyorum fakat çok enerjik hala ve gram sesi çıkmıyor
Durum acil olduğu için minoset tarzı 250 mg parasetamol içeren minoset plus ya da 500 mg olan parol tarzı bir tabletten, 1 kristal şeker zerreciği kadar (çok minik bir parçacık) toz halinde 1/3 suluğa ekleyelim. Ağızdan şırınga ile de biraz içirebilirsiniz. Sakın Bebek aspirini vermeyin, kanı sulandırıp kan akışını hızlandırır, kırık, ödemde uygun değildir. Ayağa evde ağrı kesici, ödem giderici tarzda burkulma, bel fıtığı için bir krem varsa voltaren gibi sürerek ışıkları da kapatabilirsiniz. Kremi yememesi için böyle yapalım.

Üst Alt