• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

2 aydır geçmeyen dışkı sorunu

fıstıkkuş

Yeni Üye
Arkadaşlar daha önce de buraya yazmıştım. Kuşumun kusma ve ishaliyle veterinere gittim 2 ay önce. Antibiyotik kullandık fakat düzelmedi. Bu sefer kuşçu tavsiyesiyle bağırsak düzenleyici kullanmaya başladım. Aynı zamanlarda mamasını da değiştirdim versel kullanmaya başladım. Şimdi hala dışkı da düzensizlik var. Çok değişik anlamıyorum bazen suluya yakın yapıyor bazen çok katı, bazen şeffaf olması gereken kısım sarı çıkıyor leke bırakıyor yani yerde.

İki gün önce tekrar gittim kuşçuya yemini değiştir o paketli yemlerde dayansınlar diye ilaç koyuyorlar dedi ve kendi sade yem verdi. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olun.

Halsizlik vs hiçbir şey yok.

Rayus

Paylaşımcı
İshale 'diazyme 256' kullaniyor genelde bağırsak düzenleyici olarak birde haşlanmış patates iyi geliyor ama ben pek bilgili değilim fotoğraf eklerseniz daha bilgili olanlar daha iyi yardımcı olabilir

Rayus

Paylaşımcı
Dışkı bnm gözüme enfeksiyonlu geldi

fıstıkkuş

Yeni Üye
İşte böyle oluyor sarı ya da kahverengi. Bazen çok yeşil. İdrarı dışkı ya karışmış oluyor. Bazen de normal oluyor. Her gün durumu değişiyor.

Üst Alt