Maalesef şuan pmb de varBen trendyolda petdoystan ve grpetin sitesinden almıştım. Ben trendyoldan aldığımda daha uygundu, şu anda iki katına çıkmış fiyatlar.![]()
Şimdi trendyola baktım 50 gr olanı var ama 50 grama o fiyatı vermek mi yoksa 600 gramı almak mı daha mantıklı olur bilemiyorum.Maalesef şuan pmb de var
Abi doğal tohum olarak geçiyor. Bir çok hastalığa iyi geldiği söyleniyor.Ne işe yarıyor?
Abi bu gramajlar fazla geliyor bunları bitirmem anca 2 sene sürer benimEkli dosyayı görüntüle 32601
Hepsi var bende… Tavsiye ediyorum… Hem sağlıklı hem de kuşlara severek yiyor…
Delichia bağışıklığı için pagima sindirim sistemi için… Üçünü karıştırıp veriyorum…Abi bu gramajlar fazla geliyor bunları bitirmem anca 2 sene sürer benimBu arada delicha ve pagima ne işe yarıyordu
Anti koksidiyoz tohumu diye geçiyor abi doğal olarak koksidiyoz'u yani kanlı ishali önlediği söyleniyor. Ünlü üreticilerde kullanıyor ve öneriyor Daniel abimiz gibiNe işe yarıyor?
Foniopaddy koksidiyoz için…Anti koksidiyoz tohumu diye geçiyor abi doğal olarak koksidiyoz'u yani kanlı ishali önlediği söyleniyor. Ünlü üreticilerde kullanıyor ve öneriyor Daniel abimiz gibi![]()
Maşallah abi, olsa da versek
Ben olayım kardeşim sıkıntı yokKOSKOCA FORUMDA YOK MU 1 ORTAK![]()
alalım abiBen olayım kardeşim sıkıntı yok![]()
pmb de var şuan zaten bu tarz ürünleri genelde bura satıoHergun yeni birşey ogeniyorum şaşırıyorum ilerde yeni eve taşının Allah izin verirse Alaçam ihtiyaçlarını hobi odası yapacam bir oda içinde kuşlar bir tarafta bir tarafta akvaryum kapıda köpek olacak bu malzemeler nerden tahmin edebilirin