• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! 10 gündür gecmeyen ishal

byzkrmn

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal
Hastalık Belirti Tarihi
19 Haz 2025
Kullanılan İlaç
Mikostatin

KızımLimon

Tutkulu
İyi günler, yavrunuzun videosunu görebilir miyiz? Streamable.com adresine videoyu yükleyip oluşan linki buraya atabilirsiniz. Ayrıca kuşçunuzdan aldığınız ilacın adını da bizle paylaşırsanız memnun olurum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Üç gün üst üste ve her gün tazeleyerek entrobac probiyotik verin.

Yavru demişsiniz kuşun videsounuda görelim. Kendi beslenebiliyor mu? Arada açlık dışkısı var gibi geldi bana.

byzkrmn

Yeni Üye
İyi günler, yavrunuzun videosunu görebilir miyiz? Streamable.com adresine videoyu yükleyip oluşan linki buraya atabilirsiniz. Ayrıca kuşçunuzdan aldığınız ilacın adını da bizle paylaşırsanız memnun olurum
Gagasindada bozulmalar var gordugunuz gibi İlacin ismini bilmiyorum kendisi boyle bir karisim yapip verdi

byzkrmn

Yeni Üye

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Gagasiyla kendini sallandiriyo bu hareketi bugun yapmaya basladi oyun mu yapiyo sizce bi anlami varmidir korkuyorum boynunada bisey olcak diye
Bana oyun yapıyor gibi geldi. Kafenizde grit kum göremedim ve gaga tası

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Zeolit tozu temin edip kullanmanızda fayda var.

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
O nasil bisey oluyor yemine felan mi eklemeliyim kusura bakmayin yeniyim kus besleme konusunda ilk tecrubem..
Zeolit tozu faydaları:
Kursak
Sindirim
Bağırsak bakterilerinin yayılımını durdurur ve engeller
Bakteriyi yok eder
Bağırsak florasını düzenler
İştah açar
Ağrıyı alır
Sindirim sistemini güçlendirir
Yanetkisi yoktur
Hasta ve beslenemeyen kuşlarda elbesleme ile kursaktan verilmesi uygundur
Mercimek tanesi kadar sabahları 10 gün kursak besleme ile verilir etkisini gösterir
Meyve ve sebze ile de verilebilir

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, üst üste biraz fazla ilaç veriyorsunuz. Mantar olduğunu nereden anladınız? Ek olarak antibiyotik karışımı ve mikostatin ikilisi ağır gelebilir. Mikostatin kullanırken de sebze, meyve, yumurta gibi şeyler vermeyin sadece yem yemesi lazım.

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
O nasil bisey oluyor yemine felan mi eklemeliyim kusura bakmayin yeniyim kus besleme konusunda ilk tecrubem..
Açıkçası 10 gündür ishal diye mikostatin vermeniz biraz fazla olmuş. Entrobac probiyotik ve zeolit tozu kullanmanız daha sağlıklı olurdu. Zeolit tozu için mamaist sitesi numarasıyla iletişime geçiniz, yardımcı olurlar. Darı ya da sebzeye mercimek tanesi kadar eklenip verilir.

Üst Alt