• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

1 buçuk yaşındaki dişi muhabbet kuşu ısırıyor ve yavru muhabbet kuşum benden korkuyor

Efe K

Paylaşımcı
benim erkeğe dişi aldım 1 buçuk yaşında dişi kızgınlığa girmiş dişi korkuyo elimi kafese sokuyom kaçıyo avcuma alınca ısırıyor bu bana alışırmı bide 5 aylık erkek var erkek korkuyodu ısırmıyordu kafese elimi sokuyodum korkuyordu yavaş yavaş elimi sokmaya başlaayınca biraz alıştı elime güvendi ama hala korkak ve elimi kafesin kapısının ordan soktugumdan parmagımı 5 aylık kuş direk elime konup kapıdan kaçmaya çalışıyo napmam lazım alışırmı

Moderatör tarafında düzenlendi:

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Yetişkin bir kuşu alıştırmak biraz zor. Ki kızışmış bir dişi çok agresif olur ve kanatacak derecede isirabilir. Eğer yanında erkek varsa üretmek istiyorsanız yuvalık takın. 5 aylık erkek kuş için de kafes dışından ona yiyecek uzatabilirsiniz sürekli kafese elinizi sokmaniz onu strese soktuğu için kafes kapısından kaçmaya çalışıyor olabilir. Dışarı saliyorsaniz mudahale etmeyin zaten sizin elinize konuyorsa bile gelmek istedikçe uçup elinize konabilir. Strese sokarsaniz kuş sizden ürker ve elinize bile konuyorsa onu bile yapmaktan vazgecer

Üst Alt