• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

1 bucuk aydır tüy dökümü

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Vilmectini aylık kullanmayın. 4 ya da 6 ayda bir kullanılan bir ilaç. Fazlası kuşada zarar zira dı parazitler için kana karışan zehir zaten.

enfall

Aktif Üye
Merhaba. Vilmectini aylık kullanmayın. 4 ya da 6 ayda bir kullanılan bir ilaç. Fazlası kuşada zarar zira dı parazitler için kana karışan zehir zaten.
parazitten süphelenildigi icin o sıklıkta kullandom simdi yine tüy döküyor normal mi sizce

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Normal olup olmadığını bilemiyorum. @Şehmus BAKIR abicim daha iyi bilir. Lakin parazitte olsa bu kadar fazla kullanmayın bence. Tabi ustalar kullanın dediyse o ayrı. :)

Emreoz

Aktif Üye
Benim kuşlarım da tüy döküyor, sıcaktan olabilir bence?

Muhbbetcimaho

Paylaşımcı
merhaba kuşum 5 aylık erkek keyfi bayagı yerinde hareketli zaman zaman ishal oluyor ancak o zaman aspur miktarını artırıyorum ve geçiyor. neredeyse 1 buçuk aydır tüy dökümü mevcut. bit olabilir mi acaba diye sürekli kontrol ediyprum ama herhangi bir şeye rastlamadım. neden olabilir acaba tüy dökümü
BT amin forte kullanın b vitaminidir. miktarları azaltın biraz.

enfall

Aktif Üye
merhabalar tekrardan kusumun tüy dökmesi gecmedi maalesef bugün de dıskısında yem vardı ara ara oluyordu bu dıskıda yem. kus kumu var hem yemine karıstırıyorum hem de ayrı bir kapta koyuyorum kumu. keyfi yerinde ama her zamanki gibi. ne yapmam gerek lütfen yardımcı olur musunuz.

Üst Alt