• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı 1 aylık yavru sultan papağanım kafasını yere koyuyor

okansipal

Yeni Üye
1 aylık yavru sultan papağanım kafasını yere koyuyor. daha yeni yeni yürümeye başladı. yürüyeceği zaman kafasını kaldırıp yürüyor ama duracağı zaman kafasını yere koyuyor düz bir şekilde. herhangi bir hastalığı mı var? ya da kırık çıkık falanmı var biryerlerinde diye korkuyorum. elimi ayağına götürdüğümde kavrayabiliyor. yardımcı olabilecek varmı

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba durumun anlaşılabileceği video eklersiniz sultan sahibi arkadaşlarım yardımcı olurlar.

okansipal

Yeni Üye
birde bu sabah yuvadan düşmüş ayağı kafes tülüne takılmış ve resmen kurbanlık koyun gibi asılıydı. ne kadar öyle kaldı bilmiyorum. geldiğimde ayağı mordu şuan morluk yok. morluk olan yere kantaron yağı sürdüm. ilk ayağının üstüne falan basamıyordu ayağı kafasının üstüne geçiyordu. bir kaç saat gözlemledim şuanda ayağıyla basıp kavrayabiliyor.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
birde bu sabah yuvadan düşmüş ayağı kafes tülüne takılmış ve resmen kurbanlık koyun gibi asılıydı. ne kadar öyle kaldı bilmiyorum. geldiğimde ayağı mordu şuan morluk yok. morluk olan yere kantaron yağı sürdüm. ilk ayağının üstüne falan basamıyordu ayağı kafasının üstüne geçiyordu. bir kaç saat gözlemledim şuanda ayağıyla basıp kavrayabiliyor.
Erken müdahale etmişsiniz o zaman. Yine siz gözlemleyin ayakta sorun görürseniz konuyu güncellersiniz.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba
Kanatlıoil Formmix tavsiye ederim, gelişimini hızlandırır
Ağzına haftada 2 defa çaykaşığı ile 2/3 damla damlatın lütfen
Çok faydasını görürsünüz

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Maşallah bir sorun yok yeni yeni yürümeye çalışıyor 🥰

Üst Alt