• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

1 aylık muhabbet kuşum gagasıyla tutunarak uyuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nehirsgl

Yeni Üye
Merhaba komşumun vermesiyle bir tane 1 aylık muhabbet kuşu yavrusu edindim. Cinsiyetini bilmiyorum. Hayvan ele geliyor yabancılamıyor. İlk gün yem yemedi bugün 2. Günü yedi biraz ona elimle uzatıyorum. Daha tüneğe çıkmadı kendisi zeminde takılıyor şuan. Kuşum geceleri ise tırmanarak gagasıyla tutunarak uyuyor. Gün içerisinde de öyle durabiliyor. Dışkılarınında tüylerine yapıştığını fark ettim alıyorum ama katı haldeler. Kendisinide sevdiriyor. Birde kanarya yemi koydum daha rahat yiyor. Bana fikir ve tavsiye verirseniz sevinirim :)

utku'cx

Yeni Üye
En iyisi veterinere goturun sabah cunku hani tugune yapisan diskilardan parazit kapmis olabilir o yuzden ayaklarini kisamiyodur ama bu durun biraz dusuk ihtimale kaciyo yuksek bi yerde uyumak istiyodu bi tane salicak alabilirsiniz

nehirsgl

Yeni Üye
Salıncak almak istiyorum ama daha tüneğe zıplayıp durmuyor bile yemide zeminde salıncaktan atlar düşer nasıl çıkar diye düşünüyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
aynı kuş için çift konu yasak. Diğer konunuzdan devam edin lütfen.

Kuş henüz çok küçük. Yem kırıyormu kontrol edin. Aç kalmasın. Tüneğe alışık değil ve korkuyor o nedenle de telde duruyor.

Konuyu kilitliyorum diğer konudan devam edin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt