• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

1-1.5 Aylık Pakistan Papağanı

Mantis_

Yeni Üye
Merhabalar, öncelikle foruma yeni katıldım ve katılma nedenim olan yeni sahiplendiğim Pakistan papağanım ile ilgili bir kaç sorum var.
-Şuan mama ile besleniyor ve elimden hiçbir şekilde korkma gibi davranışları yok, bu böyle devam eder mi? Yoksa yavruluk/bebeklik evresinden çıktığı zaman benden uzaklaşır mı?
-Komut veya başka eğitimlere ne zaman başlamam uygun olur?
canlının görseli şu şekilde:(Bana tam olarak alışması için tamamen yanımda takılmasına izin veriyorum)IMG_20230625_213443.jpg
IMG_20230626_150552.jpg

hazaly

Paylaşımcı
Öncelikle çok çok tatlı bir kuş maşallah bayıldım ✨ ben büyüdükçe uzaklaşacağını düşünmüyorum bu türü çok bilmiyorum ama büyüdüklerinde ele zor alıştıklarını duymuştum. Ama siz yavruyken alıştırmışsınız yakınlık kurmuşsunuz. Güven zedelenmediği sürece böyle devam eder bence

Mantis_

Yeni Üye
Öncelikle çok çok tatlı bir kuş maşallah bayıldım ✨ ben büyüdükçe uzaklaşacağını düşünmüyorum bu türü çok bilmiyorum ama büyüdüklerinde ele zor alıştıklarını duymuştum. Ama siz yavruyken alıştırmışsınız yakınlık kurmuşsunuz. Güven zedelenmediği sürece böyle devam eder bence
Kuşların ergenlik benzeri bi döneme girdiğini ve bu dönemde ebeveynlerinden uzaklaştığını okudum. Şuan beni ebeveyni olarak gördüğü için daha sonrasında böyle bir durum yaşar mıyım sizce? Çünkü sürekli saçlarımın arasında uyuyor ve omzumdan inmek istemiyor 🐢

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Kuşların ergenlik benzeri bi döneme girdiğini ve bu dönemde ebeveynlerinden uzaklaştığını okudum. Şuan beni ebeveyni olarak gördüğü için daha sonrasında böyle bir durum yaşar mıyım sizce? Çünkü sürekli saçlarımın arasında uyuyor ve omzumdan inmek istemiyor 🐢
Nasıl alışırsa öyle gidiyor güvenini kazandığınız an ortada sorun kalmıyor. Sadece tam sürekli ilgi beklediği zamanda siz yeterli ilgiyi gösterdiğiniz an gerisi kendiliğinden gelicektir maşallah tüyü kadar ömrü olsun.

hazaly

Paylaşımcı
Aslında kuşların huyları değişkenlik gösterebiliyo bizim kuşumuzun ilk zamanlarında gelip hep elimde yatar kendini 1 saat sevdirirdi elim kopardı artık 😂 şuan biraz sevdirince tamam yeter diyip gidiyo ama en azından ele alışık ve ürkek değil sizinki de zaman zaman isteklerini değişebilir ama sizi bilir ve korkmaz

Üst Alt