- Katılım
- 20 Ağu 2018
- Mesajlar
- 21,343
- Tepkime puanı
- 31,506
- Puanları
- 1,999
- Yaş
- 42
1 ayda güzel sonuç almışsınız tebrikler ve sağlıklı günler dileriz
mevsiminde yeşil yapraklı sebzeler verebilirsiniz
diyet yem ve egzersizlere devam edelim
Çok teşekkür ederiz Şehmus Bey, siz de sonuçlarımızı iyi bulduysanız değmeyin keyfime1 ayda güzel sonuç almışsınız tebrikler ve sağlıklı günler dilerizmevsiminde yeşil yapraklı sebzeler verebilirsiniz
diyet yem ve egzersizlere devam edelim
Maşallah Tedaviye Devam Edin. Karaciğer Güzel Küçülmüş Nazar DeğmesinSevgili arkadaşlar merhaba,
Lorca Bey’in dün veteriner kontrolü vardı. Bir aylık tedavi süreci boyunca ilaçlarını çeşitli yöntemlerle düzenli şekilde kullandırabildik. Dün çekilen röntgeni veterinerimiz çok olumlu buldu ve iyileşme olduğunu söyledi.
Ancak karaciğerde yeniden yağlanma riski bulunduğu için önümüzdeki 3 ay boyunca meyve ve dal darı kesinlikle yasak. Diyet yeme devam edecek, bol yeşillik tüketmesi önerildi ve bu süreçte herhangi bir takviye kullanılmaması gerektiği özellikle vurgulandı.
Yeni sonuçlarımızı sizlerle paylaşmamı istemiştiniz. Bu nedenle süreci aktarmak ve sizlerin de görüşlerini almak istedim.
Aşağıda 1 ay arayla çekilen iki ayrı röntgeni paylaşıyorum karşılaştırma yapabilmeniz için
Çok teşekkür ederim şimdiden.
Ekli dosyayı görüntüle 99407
Ekli dosyayı görüntüle 99408
L carnitine Yağ yakicidir. Cleansing Tea Karaciger Tedavi Edici Takviyedir. Detoks Gibi Düşünebilirsiniz. Silybum O da aynı Şekilde Karaciger Tedavi Edici.Merhabalar kısa süre içerisinde çok güzel bir iyileşme olmuş çok sevindim umarım daha iyiye gider durumuBenim sormak istediğim şu olacaktı avicare in L carnitine ve Silyubum ürünü le bu Veda nın Cleansing tea si aynı işlevi mi görüyor hangisi daha iyidir acaba
![]()
Peki hocam siz hangisini önerirsiniz içerik olarakda hangisi daha ağır gelir yavrularımızaL carnitine Yağ yakicidir. Cleansing Tea Karaciger Tedavi Edici Takviyedir. Detoks Gibi Düşünebilirsiniz. Silybum O da aynı Şekilde Karaciger Tedavi Edici.![]()
Doğru Oranda Kullanılırsa ağır Gelmez. Hepsini Kullandım Bir Zararını Görmedim. Sadece L Carnitine Yerine Hepecarnitol Daha İyidir. L Carnitine Biraz Yoğundur.Peki hocam siz hangisini önerirsiniz içerik olarakda hangisi daha ağır gelir yavrularımıza![]()
Anladım L cartine ile Hepacarnitol daha yağ yakıcı özellikte galiba Silybum ve Cleansing tea de daha çok karaciğer takviyesi gibi bir şey muadiller birbirlerinin diyebiliriz galibaDoğru Oranda Kullanılırsa ağır Gelmez. Hepsini Kullandım Bir Zararını Görmedim. Sadece L Carnitine Yerine Hepecarnitol Daha İyidir. L Carnitine Biraz Yoğundur.![]()
EvetAnladım L cartine ile Hepacarnitol daha yağ yakıcı özellikte galiba Silybum ve Cleansing tea de daha çok karaciğer takviyesi gibi bir şey muadiller birbirlerinin diyebiliriz galibabu Avicare ürünleri internette satışı yok galiba bulamadım ben ama
![]()
Çok teşekkür ederiizMaşallah Tedaviye Devam Edin. Karaciğer Güzel Küçülmüş Nazar Değmesin![]()
Deve Dikeni Ününü Verin Mutlaka. Bende Kullanıyorum İlaçlarla Birlikte Kullanılabilir. Ama zaten Avicare Ürünün İçinde Deve Dikeni Vardı Gerek Yoktu. Bittiği İçin Kullanin DevedikeniÇok teşekkür ederiizşu an için ilaç yenilemedi, 23 Ocak'ta yeniden kontrolümüz var o zaman tekrar bakacaklar duruma. Şimdilik sebze, diyet yem ve harekete devam edecekmişiz. Bu süreçte takviye vermeyin dedi. Deve dikenimiz var ama onu da mı vermeyeyim ilaç kullanırken vermedim, şimdi ne yapayım sizce? Yemine serpeyim mi?
Tamamdır akşam serpeyim yemineDeve Dikeni Ününü Verin Mutlaka. Bende Kullanıyorum İlaçlarla Birlikte Kullanılabilir. Ama zaten Avicare Ürünün İçinde Deve Dikeni Vardı Gerek Yoktu. Bittiği İçin Kullanin Devedikeni![]()
Devedikeni suyu mu acabaDeve Dikeni Ününü Verin Mutlaka. Bende Kullanıyorum İlaçlarla Birlikte Kullanılabilir. Ama zaten Avicare Ürünün İçinde Deve Dikeni Vardı Gerek Yoktu. Bittiği İçin Kullanin Devedikeni![]()
Devedikeni Unu. Mamaist.comdan Alabilirsiniz.Devedikeni suyu mu acaba![]()
Çeyrek Çay Kaşığı Serpin Yemine. Zararı Olmaz. Haftada 1 Gün Kullanin. Ertesi Gun yemini Komple Değiştirin. Haftalık Bu düzenle İlerleyinTamamdır akşam serpeyim yemine
Miktarı ne kadar olmalı acaba? Kaç saat durmalı önünde mesela? Yanlış birşey yapmayayım![]()
Merhaba Geçmiş Olsun Tekrar. L Carnitine Yerine Hepecarnitol Kullanin Çok Daha İyidir. Ara Verip Degilde Surekli Olarak Hepecarnitol Kullanması Gerekli. Aylik Programda Kullanabilirsiniz. Daha Sonra Haftada 2 Kere En Azindan Kullanin. Diyetine Yine Dikkat Edin. Karaciğer Büyük Evet. Benim Fikrim ve Verim Aldığım Aldığımız Yöntem Budur. Hekime Dilerseniz Tekrar Sorabilirsiniz.Herkese merhabalar, bizim birkaç ay aradan sonra bu akşam veteriner randevumuz vardı. Röntgen sonucumuza göre yağlanma tekrarlamış maalesef. Oysa ki diyetine devam ediyorduk. Genetik yatkınlık olabilir dedi hekimimiz. Sizlerden de bir görüş rica edeceğim. Yine daha önce kullandığımız takviyeleri reçete etti. 1 ay sonra yine kontrole gideceğiz. Takviyeleri 4’er damla verdi yine. Sebzeye enjekte ederek kullanacağım çünkü gagasına damlatamıyorum daha önce de aynı şekilde kullanmıştım ve fayda görmüştük. Güzel dileklerinizi bekleriz![]()
Tabii danışırım teşekkür ederimMerhaba Geçmiş Olsun Tekrar. L Carnitine Yerine Hepecarnitol Kullanin Çok Daha İyidir. Ara Verip Degilde Surekli Olarak Hepecarnitol Kullanması Gerekli. Aylik Programda Kullanabilirsiniz. Daha Sonra Haftada 2 Kere En Azindan Kullanin. Diyetine Yine Dikkat Edin. Karaciğer Büyük Evet. Benim Fikrim ve Verim Aldığım Aldığımız Yöntem Budur. Hekime Dilerseniz Tekrar Sorabilirsiniz.![]()
Ezgi nin de benim de çocukların sorunu bu maalesef her zaman dikkat etmeli ve kontrol altında tutmalısınız. Bende Ezgi ye katılıyorum sadece Hepecarnitol yeterli olacaktır. Yine de bir danışın hekiminize.Tabii danışırım teşekkür ederimOcak ayındaki kontrolümüz olumlu geçtiği ve yağlanma kalmadığı için tüm takviyeleri kesmemizi ve o şekilde gözleyip kontrol röntgeni çekmemizi tavsiye etmişti. O şekilde yaptık ama yeniden yağlanma olduğunu gördük. Çok üzüldüm gerçekten evet çözümü olan bir durum ama yine de çok üzüldüm. Allah daha kötü durumlarını yaşatmasın dilerim ki. Akciğerine baskı oluşmuş kapasitesi azalmış dedi.
![]()
Tamam çok çok sağ olun. Sizler de aynı sorunu yaşıyorsunuz demek ki, hay allah hepimize geçmiş olsun.Ezgi nin de benim de çocukların sorunu bu maalesef her zaman dikkat etmeli ve kontrol altında tutmalısınız. Bende Ezgi ye katılıyorum sadece Hepecarnitol yeterli olacaktır. Yine de bir danışın hekiminize.