elfsoy Yeni Üye Katılım 5 Eyl 2025 Mesajlar 28 Tepkime puanı 5 Puanları 3 7 Kas 2025 #1 Merhaba günaydın yavru kuşlar ne zaman yem kırmaya başlar ve ilk olarak hangi yemi vermeliyim? Erkek kuşumu komşudan almıştım yavru çıkarmak için şuan istiyor yavruların en büyüğü ortalama 25 günü geçti erkek kuşu aayırsam sorun olur mu?
Merhaba günaydın yavru kuşlar ne zaman yem kırmaya başlar ve ilk olarak hangi yemi vermeliyim? Erkek kuşumu komşudan almıştım yavru çıkarmak için şuan istiyor yavruların en büyüğü ortalama 25 günü geçti erkek kuşu aayırsam sorun olur mu?
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 6,631 Tepkime puanı 7,095 Puanları 113 7 Kas 2025 #2 Aspur ve daldarı verin. Kanat altı tüyleri tamamlandıysa yem kırarlar. Görselde ki yemde renkli kırıntılar var bu yem sağlıklı değil.
Aspur ve daldarı verin. Kanat altı tüyleri tamamlandıysa yem kırarlar. Görselde ki yemde renkli kırıntılar var bu yem sağlıklı değil.
elfsoy Yeni Üye Katılım 5 Eyl 2025 Mesajlar 28 Tepkime puanı 5 Puanları 3 7 Kas 2025 #3 Baba kuşu alsam peki sorun olur mu
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 6,631 Tepkime puanı 7,095 Puanları 113 7 Kas 2025 #4 elfsoy' Alıntı: Baba kuşu alsam peki sorun olur mu Genişletmek için tıkla ... Takip etmeniz gerek. Ayırın Anne beslerse sahibine verin. Beslemezse tekrar koyun ve sahibine biraz daha beklemesini söyleyin. Son düzenleme: 7 Kas 2025
elfsoy' Alıntı: Baba kuşu alsam peki sorun olur mu Genişletmek için tıkla ... Takip etmeniz gerek. Ayırın Anne beslerse sahibine verin. Beslemezse tekrar koyun ve sahibine biraz daha beklemesini söyleyin.
Şahin_tutuş Paylaşımcı Katılım 16 Ağu 2025 Mesajlar 367 Tepkime puanı 323 Puanları 63 7 Kas 2025 #5 hemen normal yeme geçemiyorlar. ilk başta yukarda söylendiği gibi aspuru rahat kırarlar.
elfsoy Yeni Üye Katılım 5 Eyl 2025 Mesajlar 28 Tepkime puanı 5 Puanları 3 7 Kas 2025 #6 Şahin_tutuş' Alıntı: hemen normal yeme geçemiyorlar. ilk başta yukarda söylendiği gibi aspuru rahat kırarlar. Genişletmek için tıkla ... Pazartesi günü temin edicem inşallah 🥹
Şahin_tutuş' Alıntı: hemen normal yeme geçemiyorlar. ilk başta yukarda söylendiği gibi aspuru rahat kırarlar. Genişletmek için tıkla ... Pazartesi günü temin edicem inşallah 🥹
elfsoy Yeni Üye Katılım 5 Eyl 2025 Mesajlar 28 Tepkime puanı 5 Puanları 3 7 Kas 2025 #7 Semiha S.' Alıntı: Takip etmeniz gerek. Ayırın Anne beslerse sahibine verin. Beslemezse tekrar koyun ve sahibine biraz daha beklemesini söyleyin. Genişletmek için tıkla ... Ayırdım anne besliyor biraz daha bekletip vericem
Semiha S.' Alıntı: Takip etmeniz gerek. Ayırın Anne beslerse sahibine verin. Beslemezse tekrar koyun ve sahibine biraz daha beklemesini söyleyin. Genişletmek için tıkla ... Ayırdım anne besliyor biraz daha bekletip vericem
Şahin_tutuş Paylaşımcı Katılım 16 Ağu 2025 Mesajlar 367 Tepkime puanı 323 Puanları 63 7 Kas 2025 #8 elfsoy' Alıntı: Ayırdım anne besliyor biraz daha bekletip vericem Genişletmek için tıkla ... Tüyü kadar ömürleri olsun yavrularınızın.
elfsoy' Alıntı: Ayırdım anne besliyor biraz daha bekletip vericem Genişletmek için tıkla ... Tüyü kadar ömürleri olsun yavrularınızın.
elfsoy Yeni Üye Katılım 5 Eyl 2025 Mesajlar 28 Tepkime puanı 5 Puanları 3 7 Kas 2025 #9 Şahin_tutuş' Alıntı: Tüyü kadar ömürleri olsun yavrularınızın. Genişletmek için tıkla ... İnşallah