• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Zeolit tozu uzun süreli kullanım

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Herkese merhaba uzun bir süre evde olmayacağım 5 ay, kuşlarımı aileme emanet ediyorum bakacaklarına şüphem yok ancak ben kuşlarımı rahat bir şekilde bırakmak için zeolitli beslenme yapmak istiyorum elmaya serpip 2 gün verip 1 gün ara ve bu şekilde 1 veya 1 buçuk ay kullanmak istiyorum ne tür sıkıntısı varsa temizlesin yoksa da önlem olur, bildiğime göre herhangi bir zararı yok zeloiti kullanınca benim kuş biraz güçten düşüyor o yüzden bir gün ara (temiz su) diye düşündüm bu şekilde uzun süre kullanmak sıkıntı olur mu? Probiyotik eksik etmiyorum entrobac.

Bu arada başka bir soru: d3, bt amin forte gibi vitaminleri zeolit tozuyla aynanda kullanmamda bir sakınca var mı?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba zeolit tozunun zararı olmaz verebilirsiniz. Hatta @Demet bükay abla yavrularına altı ay kullandım demişti sanki bir yazısında. Yanlışsam düzeltir. Zeolit vereceğiniz günler takviye verebilirsiniz. Sorun olmaz.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba zeolit tozunun zararı olmaz verebilirsiniz. Hatta @Demet bükay abla yavrularına altı ay kullandım demişti sanki bir yazısında. Yanlışsam düzeltir. Zeolit vereceğiniz günler takviye verebilirsiniz. Sorun olmaz.
Evet ablacım 6 ay hergün verdim🤲şuanda sağlıklı kuşlarıma ara ara veriyorum😊👍