• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! zeolit + takviye yenileme ve muhafaza etme

mara000

Yeni Üye
havalar cok ısındı kuşumun muhtemelen cogu vitamini bozulmustur ev 30 derece ve serin hicbir yer yok. yenilerini alınca buzdolabında muhafaza edicem bir sıkıntı olmaz dimi? ayrica mamaistten yogun bakım mamasi alicam biraz arastırdım ve dogal icerikli mamalarin da sıcakta bozulabilecegini ogrendim. toz mamayı da buzdolabında saklayabilir miyim? entrobac toz probiyotik de buzdolabına alınabilir mi sıvı vitaminlerin ve nefes açıcıların yanında? bir de zeolit tozu sıcakta bozulmamıstır dimi bozulan bir madde degil diye biliyorum yine de emin olayim

mara000

Yeni Üye
bir de ben uzakta oldugum surede kardesim mamayı sırıngayla vermekte zorlanabilir zeolitli mamayi yemine damla damla sıksa sorun olur mu nasıl yapicaz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Mama ve yemler buzdolabında olur ama takviye gurubu buzdolabında daha çabuk bozulur. Serin ve karanlık bir yerde bulundurun ve skt yaz mevsimine uyarlı olsun 3-4 ay sonra değiştirin ml olarak küçük boy alabilirsiniz

berkayyyy

Aktif Üye
Mama ve yemler buzdolabında olur ama takviye gurubu buzdolabında daha çabuk bozulur. Serin ve karanlık bir yerde bulundurun ve skt yaz mevsimine uyarlı olsun 3-4 ay sonra değiştirin ml olarak küçük boy alabilirsiniz
Peki abi bu bu vitaminlerin skt den önce bozulduğunu nasıl anlayabiliriz? Ben yem ve takviyeleri evin merdivenlerinde karanlık ve kuru bir yerde muhafaza ediyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Peki abi bu bu vitaminlerin skt den önce bozulduğunu nasıl anlayabiliriz? Ben yem ve takviyeleri evin merdivenlerinde karanlık ve kuru bir yerde muhafaza ediyorum.
Probiyotik topaklanır
Sıvıların rengi ve kokusu değişir