Kuşun fotoğrafını paylaşır mısınız yandan ve sırttan yakın ve net olsun lütfenYuvanın içindeki aparata talaşı dağınık bir şekilde koymuştum bir ay sonra bakayım dedim. normalde ben odadayken Yuvaya sadece dışardan bakıyor içine girmiyor. fakat benim odada olmadığım zamanlarda girip bu şekilde yapması yumurtlayacağına mı işaret?
Ekli dosyayı görüntüle 70461
Maşallah gebefıstık daha da kanat indirecek 1 haftaya yumurtlar Allah ın izniyle inşallahuyuyordu ondan biraz kabarmış ama anlaşılır mı normal zamanını mı bekliyim
Ekli dosyayı görüntüle 70485Ekli dosyayı görüntüle 70486Ekli dosyayı görüntüle 70487
Kuyruk iyice titreyip kanatlar inecek, dışkı büyüyecek gözlemleyin lütfenuyuyordu ondan biraz kabarmış ama anlaşılır mı normal zamanını mı bekliyim
Ekli dosyayı görüntüle 70485Ekli dosyayı görüntüle 70486Ekli dosyayı görüntüle 70487
İnşallahMaşallah gebefıstık daha da kanat indirecek 1 haftaya yumurtlar Allah ın izniyle inşallah
Peki çok teşekkür ederim takip edeceğimKuyruk iyice titreyip kanatlar inecek, dışkı büyüyecek gözlemleyin lütfen
%100 gebe maşallah SüphanAllah, Rabbim kolaylık versin sağlıklı şekilde yumurtasın inşallahPeki çok teşekkür ederim takip edeceğim
İnşallah fazla rahatsız etmiyorum dişi sürekli benim hareketlerimi takip ediyor eve geleli daha 1 ay oldu sularını değiştiyorum altlarını temizliyorum ürkütmek istemiyorum ama dediğiniz takviyeleri uygulayacağım Allah razı olsun%100 gebe maşallah SüphanAllah, Rabbim kolaylık versin sağlıklı şekilde yumurtasını inşallah
Kalamar kemigi Calsiyum deposudur, yumurta oluşumunu destekler, gaga taşı da olsun kreçtir yer, haftada 2 defa yumurta maması yapın içine brokoli, maydanoz sapı, dereotu, kapia biber ve yumurta maması katın, minik minik doğrayın 1 yemlik yeterli olur, miktarı siz ayarlayın, 1 çay kaşığı mama yeterli olur , çok vitaminlidir
Allah sizden de razı olsun elinize emeğinize sağlıkİnşallah fazla rahatsız etmiyorum dişi sürekli benim hareketlerimi takip ediyor eve geleli daha 1 ay oldu sularını değiştiyorum altlarını temizliyorum ürkütmek istemiyorum ama dediğiniz takviyeleri uygulayacağım Allah razı olsun
Teşekkür ederim bebişlerimiz çıkıp biraz büyürse Rabbim nasip ederse sizi bilgilendireceğimAllah sizden de razı olsun elinize emeğinize sağlık
Rica ederim inşallah güzel haberler bekliyoruzTeşekkür ederim bebişlerimiz çıkıp biraz büyürse Rabbim nasip ederse sizi bilgilendireceğim