• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yuvalık takmalı mıyım

hazaly

Paylaşımcı
Herkese iyi günler 🌼
Benim çift muhabbet kuşum var ikisinin de gaga renkleri iyice belirginleşti 9 aylıklar yaklaşık belki daha fazla. Dişi olanın ceresi koyu kahve erkek olanın koyu mavi oldu. Sizce yuvalık takmalı mıyım doğaları gereği üremeleri gerekir mi yoksa yuvalık takmayarak yanlış mı yapıyorum

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Yavru olunca sorun olmaz bakarım derseniz takın ama yavru istemiyorsanız takmayın. Eğer takacak olursanız folluklu geniş yuvalık takip kafesi yüksek bir yere koymanızı tavsiye ederim. En iyi sonucu bu şekilde almıştım. Yuvanın içine talaş koyun ve bir daha müdahale etmeyin dişi kuş kendisi ayarlayacaktir. Kafese temel ihtiyaç dışında yaklaşıp rahatsız etmezseniz çok iyi olur😊

hazaly

Paylaşımcı
Yavru olunca sorun olmaz bakarım derseniz takın ama yavru istemiyorsanız takmayın. Eğer takacak olursanız folluklu geniş yuvalık takip kafesi yüksek bir yere koymanızı tavsiye ederim. En iyi sonucu bu şekilde almıştım. Yuvanın içine talaş koyun ve bir daha müdahale etmeyin dişi kuş kendisi ayarlayacaktir. Kafese temel ihtiyaç dışında yaklaşıp rahatsız etmezseniz çok iyi olur😊
Teşekkür ederim 💛

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Birbirlerine karşı kur ötüşleri,birbirlerini kaşıma,erkekte ayak atma durumları var mı? 😊

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Sadece ayak attığını görmedim ama diğerleri var
Yuvalığı sonbaharda da takabilirsiniz. Malum havalar ısındı ve yavrulamaya karar verirlerse, sıcak havalarda mantar, bakteri, virüs üremesi hızlı olacağı için kuşları ve bebekleri sağlıklı tutmak güçleşir. Yaz ayları dinlenme aylarıdır

hazaly

Paylaşımcı
Yuvalığı sonbaharda da takabilirsiniz. Malum havalar ısındı ve yavrulamaya karar verirlerse, sıcak havalarda mantar, bakteri, virüs üremesi hızlı olacağı için kuşları ve bebekleri sağlıklı tutmak güçleşir. Yaz ayları dinlenme aylarıdır
O zaman şimdilik kalsın teşekkür ederim ❤

Üst Alt