• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Yuvalık değişimi

ksicikwicw

Yeni Üye
Muhabbet kuşum hamile daha yumurtlamadı. Yuvalığım küçük ve folluk yok acaba yuvalığı değiştirsem bir sıkıntı olur mu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Muhabbet kuşum hamile daha yumurtlamadı. Yuvalığım küçük ve folluk yok acaba yuvalığı değiştirsem bir sıkıntı olur mu
Merhaba yuvalığa giriyor mu?
Yuvalığın fotoğrafını paylaşırsanız sevinirim

ksicikwicw

Yeni Üye
Merhaba yuvalığa giriyor mu?
Yuvalığın fotoğrafını paylaşırsanız sevinirim
Yuvalığa girip çıkıyor yuvalık küçük içine talaş da koymadım daha sadece talaş yeterli olur mu yoksa değiştirmek daha mi mantıklı yuvalık fotodaki gibi birşeyimages (33).jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yuvalığa girip çıkıyor yuvalık küçük içine talaş da koymadım daha sadece talaş yeterli olur mu yoksa değiştirmek daha mi mantıklı yuvalık fotodaki gibi birşeyEkli dosyayı görüntüle 69031
Anladım 20 cm e yakınsa uzunluk yeterli olur, 14-15 cm ise dar geliyor bebekler ve anne rahat etmiyor
Ben içine kedi kumu serpiyorum, koku olmuyor ve dışkılar bebeklere yapışmıyor, isterseniz en ucuz bim de küçük bir paket kedi kumu alın bir yemlik kadar içine serpin😊🤲
Bebekler çıkınca büyüdükçe 2-3 günde temizler çok rahat edersiniz ve kumu yemiyorlar👍😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
İçimi rahat ersin derseniz geniş folluklu takın sıkıntı olacağını sanmıyorum, şöylede yapabilirsiniz, bebekler olunca değişim garanti olur, anne çekinmeden girer👍😊

ksicikwicw

Yeni Üye
İçimi rahat ersin derseniz geniş folluklu takın sıkıntı olacağını sanmıyorum, şöylede yapabilirsiniz, bebekler olunca değişim garanti olur, anne çekinmeden girer👍😊
Teşekkür ederim. Yani yumurtlamadan daha büyük bir yuvalık takarsam anne kabul eder değil mi