• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Yuvalık boyutu, Sultan papağanı çiftleşme, Kafes düzeni

tolga

Aktif Üye
Streamable Video Streamable Video Yuvalığın boyutu iyi mi daha büyüğünü almalı mıyım? sultanlarımın çiftleşmesi için ve daha sonraki dönem için ihtiyacı olanlar nelerdir? Uygulamam gereken destekleyici ve vitamin takvimi? (Deprem bölgesinde olduğum için açık olan bir yerden her şeyi temin edeceğim kargo gelmiyor buraya internet üzerinden de alışveriş yapamıyorum) Kafes düzeninde değiştirmem gerekenler nelerdir? Kuşlarımın cinsiyeti hakkında yardımcı olabilir misiniz?( Yeni aldım kuşları çift olarak beyaz kafalı olan erkek gri kafalı olan kız dediler ama bu mutasyonu pek bilmiyorum.)

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba yuvalık idare eder içinde plastik folluk varsa uygundur 👍 gerekli ihtiyaçları iyi bir karisik yem,vitamin, probiyotik, grit kum, kalamar kemiği, yuvaliga hamster talaşı ve hazır bir mama cinsiyet erkek ve dişi görünüyor

tolga

Aktif Üye
Merhaba yuvalık idare eder içinde plastik folluk varsa uygundur 👍 gerekli ihtiyaçları iyi bir karisik yem,vitamin, probiyotik, grit kum, kalamar kemiği, yuvaliga hamster talaşı ve hazır bir mama cinsiyet erkek ve dişi görünüyor
Evet folluk var. Yem olarak garden mix. Vitamin olarak gervit W , Bt amin forte B. Probiyotik ise entrobac uygun mudur, birde E vitamini lazım sanırım marka önerir misiniz başka bir vitamine gerek var mı? Hazır mama için marka öneriniz nedir?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
E50
Beautiful food best mama veya versele laga yeşil kapak