C cankty Aktif Üye Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 82 Tepkime puanı 18 Puanları 8 4 Haz 2023 #1 Yuvalık temizliğ yaptım mısır gürünajı hem ıslanmıs hem ağır kokuyodu onun yerine yem koysam yavrular 10 günlük
Yuvalık temizliğ yaptım mısır gürünajı hem ıslanmıs hem ağır kokuyodu onun yerine yem koysam yavrular 10 günlük
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,403 Tepkime puanı 4,075 Puanları 113 4 Haz 2023 #2 cankty' Alıntı: Yuvalık temizliğ yaptım mısır gürünajı hem ıslanmıs hem ağır kokuyodu onun yerine yem koysam yavrular 10 günlük Genişletmek için tıkla ... Sık sık temizlerseniz koku olmaz. Yem dışkıdaki sıvıyı içine hazmetmeyeceği gibi daha pis bir ortam oluşur ve anne kuş yemleri yemek isteyecektir dışkılı yemler hasta edecektir. Onun yerine kokusuz kedi kumuda kullanabilirsiniz.
cankty' Alıntı: Yuvalık temizliğ yaptım mısır gürünajı hem ıslanmıs hem ağır kokuyodu onun yerine yem koysam yavrular 10 günlük Genişletmek için tıkla ... Sık sık temizlerseniz koku olmaz. Yem dışkıdaki sıvıyı içine hazmetmeyeceği gibi daha pis bir ortam oluşur ve anne kuş yemleri yemek isteyecektir dışkılı yemler hasta edecektir. Onun yerine kokusuz kedi kumuda kullanabilirsiniz.