• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yuvalığa girmeyi bırakan dişi

Müdürneyaptın

Yeni Üye
Merhaba dişi kuşum yuvalıktan çıkmıyordu zaman zaman eşi de girip yatıyordu ama dünden beri yuvalığa girmeyi bıraktı sebebi ne olabilir herhangi bir değişiklik yapmadım yerleri aynı zaten iki gün önce geldiler bana sadece mısır granüllü eklemiştim geldikleri gün ama sorun yoktu yuvalığa giriyordu şuanda dünden beri girmiyor sebebi ne olabilir ne yapabilirim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba dişi kuşum yuvalıktan çıkmıyordu zaman zaman eşi de girip yatıyordu ama dünden beri yuvalığa girmeyi bıraktı sebebi ne olabilir herhangi bir değişiklik yapmadım yerleri aynı zaten iki gün önce geldiler bana sadece mısır granüllü eklemiştim geldikleri gün ama sorun yoktu yuvalığa giriyordu şuanda dünden beri girmiyor sebebi ne olabilir ne yapabilirim
Yumurtası var mı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hayır yumurtası yok yuva hazırlığında olan bir çiftti ancak dişinin kendisinde yumurta var gibi görünüyor çiftleştiklerini de görmüştüm zaten ama neden bir anda yuvayı bıraktı anlamadım
Siz bu süreçte ellemeyin bakalım girecekler mi kendileri 😊

Müdürneyaptın

Yeni Üye
Siz bu süreçte ellemeyin bakalım girecekler mi kendileri 😊
Erkek yuvalığın önüne geliyor yuvaya giriyor dişiyi de bir kaç kez zorla soktuğunu gördüm 😅 şuanda da erkek yuvalıkta dişi yuvalığın önünde mısır granüllü koydum diye olabilir mi acaba aldığım yerdeki yuvalıkta granül yoktu diye biliyorum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Erkek yuvalığın önüne geliyor yuvaya giriyor dişiyi de bir kaç kez zorla soktuğunu gördüm 😅 şuanda da erkek yuvalıkta dişi yuvalığın önünde mısır granüllü koydum diye olabilir mi acaba aldığım yerdeki yuvalıkta granül yoktu diye biliyorum
O da olabilir yadırgamış olabilirler 😊

Üst Alt