• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Yuvalı kafes

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar elime mobilya kafes geçti 4 lü, çok hoş görüntüsü vs, evdeki üst üste geçmiş kafeslerin kalabalığından bizi kurtaracak bir mobilya fakat 4 kafesin de kendinden yuvalı olması kafamı karıştırdı, yani mesela bendeki yavrular dişi ve erkek olarak ayrı kafeslerde duruyorlar, ben şimdi dişileri (5tane) yuvalı bir kafese koysam, erkekleri(5 tane) yuvalı başka bir kafese koysam, ponçik ve Polat da daha küçükler ikisini ayrı bir yuvalı kafese koysam sıkıntı çıkar mı ki acaba? Yumurtalı çifti hiç ellemek istemiyorum kendi kafeslerinde dursunlar kuluçkaları bitene kadar ama daha yavru olan kuşları yuvalı kafeste tutsam aikinti olur mu ki şimdiden girip yuvayı inceleyecekler vs büyüyüp çiftleşme ihtiyacı hissettiklerinde yuvayı oyuncak olarak gördükleri için sorun yaşama ihtimali var mı 🤔🤔

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Fotoğrafını atar mısın?
Yuva kısmını kapatabilirsen sıkıntı olmaz sanırım ama temizlemesi zor olmaz mı alt tabanı falan?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Fotoğrafını atar mısın?
Yuva kısmını kapatabilirsen sıkıntı olmaz sanırım ama temizlemesi zor olmaz mı alt tabanı falan?
Taban çekmeceliymiş aslında ama sıkışmış oraya bir çözüm düşünücem bakalım 🤔 fotoğrafını da temizledikten sonra atmayı düşünüyorum şimdi kirli malum 😅 akşamüstü görümcem gelicek misafir, o gittikten sonra eve alıp temizliğini yapıcam 😊 yuva kısmını nasıl kapatabilirim peki bantlasam bandı yerler ne olabilir acaba 🤔🤔

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Fotoğraf bekliyoruz 👍

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yuvaliklarin olduğu yere kapak tak onlara göre kapaklar var

Üst Alt