A acemiüyee Aktif Üye Katılım 27 May 2024 Mesajlar 63 Tepkime puanı 8 Puanları 8 26 Haz 2024 #1 Yuvadan atlayan kuşları 1 haftafır kızıl darı ve aspurla ile besliyorum Şimdi ne vermeliyim yem çeşidi olarak
Yuvadan atlayan kuşları 1 haftafır kızıl darı ve aspurla ile besliyorum Şimdi ne vermeliyim yem çeşidi olarak
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,752 Tepkime puanı 26,732 Puanları 113 Yaş 41 26 Haz 2024 #2 Verdiklerinizi yiyorlarsa onlara normal versele laga yem alıp karıştırarak yavaş yavaş geçiş yapabilirsiniz gaga dişleri güçlensin
Verdiklerinizi yiyorlarsa onlara normal versele laga yem alıp karıştırarak yavaş yavaş geçiş yapabilirsiniz gaga dişleri güçlensin
A acemiüyee Aktif Üye Katılım 27 May 2024 Mesajlar 63 Tepkime puanı 8 Puanları 8 26 Haz 2024 #3 Şehmus BAKIR' Alıntı: Verdiklerinizi yiyorlarsa onlara normal versele laga yem alıp karıştırarak yavaş yavaş geçiş yapabilirsiniz gaga dişleri güçlensin Genişletmek için tıkla ... Kuşlar 40 günlük Sade yem koydum 1 gün yemediler 1 gün aç kalınca dayanamayıp kızıl darı veriyorum Mecbur kalınca yerler mi normal yem koysam Son düzenleme: 26 Haz 2024
Şehmus BAKIR' Alıntı: Verdiklerinizi yiyorlarsa onlara normal versele laga yem alıp karıştırarak yavaş yavaş geçiş yapabilirsiniz gaga dişleri güçlensin Genişletmek için tıkla ... Kuşlar 40 günlük Sade yem koydum 1 gün yemediler 1 gün aç kalınca dayanamayıp kızıl darı veriyorum Mecbur kalınca yerler mi normal yem koysam