A ali berl Yeni Üye Katılım 18 Haz 2024 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 1 23 Haz 2024 #1 Yuvadan atladı. Anne baba az besliyo Yem kırmayı nasıl öğretirim
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,435 Tepkime puanı 4,119 Puanları 113 23 Haz 2024 #2 Kafes tabanına yayvan bir kapla aspur ağırlıklı yem koyun. Daldarı koyun. Öğrenir. Kaç günlük oldu. Kanat altı tüyleri tamamlandı ise sıkıntı olmaz.
Kafes tabanına yayvan bir kapla aspur ağırlıklı yem koyun. Daldarı koyun. Öğrenir. Kaç günlük oldu. Kanat altı tüyleri tamamlandı ise sıkıntı olmaz.
A ali berl Yeni Üye Katılım 18 Haz 2024 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 1 23 Haz 2024 #3 Semiha S.' Alıntı: Kafes tabanına yayvan bir kapla aspur ağırlıklı yem koyun. Daldarı koyun. Öğrenir. Kaç günlük oldu. Kanat altı tüyleri tamamlandı ise sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla ... 40 günlükler. Aspur ve dal darı veriyodum yiyolar. Normal yem koymamıştım koyayım Teşekkürler
Semiha S.' Alıntı: Kafes tabanına yayvan bir kapla aspur ağırlıklı yem koyun. Daldarı koyun. Öğrenir. Kaç günlük oldu. Kanat altı tüyleri tamamlandı ise sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla ... 40 günlükler. Aspur ve dal darı veriyodum yiyolar. Normal yem koymamıştım koyayım Teşekkürler