• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yuva

Koca ayı

Yeni Üye
Merhaba hint bülbülüm vardı erkek dişi fakat ikisi yaklaşık 1 hafta kadar kafeslerinde durdu erkek yuvayı vs herşeyini yaptı ama dişi kuşum hastalandı değiştirdim yeni kuş aldım dişi ama şuan erkek yuvaya girmiyor sebebi nedir tekrar girermi lütfen yardım edin

Ege A.

Paylaşımcı
erkek diğer kuşu yabancı olarak gördüğü için alanına sokmak istemiyor olabilir ben zamanla alışacaklarını düşünüyorum birbirlerine kafesleri ayırsanız iyi olabilir aksi takdirde birbirlerini yaralayabilirler

Koca ayı

Yeni Üye
erkek diğer kuşu yabancı olarak gördüğü için alanına sokmak istemiyor olabilir ben zamanla alışacaklarını düşünüyorum birbirlerine kafesleri ayırsanız iyi olabilir aksi takdirde birbirlerini yaralayabilirler
Şuan erkek girmiyor yuvaya dişide erkek olan giriyordu sabah fakat dişi kuşu kafase koyunca girmedi kavga vs yok peşinde dolanıyor

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
birbirlerine alışmalarını beklemek gerekiyor, alıştıklarında kuluçka süreci tekrar başlayacaktır

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Alışma sürecinde olağan şeyler. Zamn la olur

Bahar Y.

Müdavim
Alışma sürecinde olağan şeyler. Zamn la olur
birbirlerine alışmalarını beklemek gerekiyor, alıştıklarında kuluçka süreci tekrar başlayacaktır
Katılıyorum 👍