• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yuva Hazırlığı

erenn

Paylaşımcı
Dişi kuşum sanırım yuva hazırlığında her gün yuvalığın kapısında kemiriyodu bugünde içinde bişiler yapıyo. Sorum şu yuvalığın içi boş dişi hazırlığa başladı kendine göre düzenliyor içeriyi ama ben yinede talaş katsam yıvalığa sorun olur mu. Çünkü boş şuan içi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Dişi kuşum sanırım yuva hazırlığında her gün yuvalığın kapısında kemiriyodu bugünde içinde bişiler yapıyo. Sorum şu yuvalığın içi boş dişi hazırlığa başladı kendine göre düzenliyor içeriyi ama ben yinede talaş katsam yıvalığa sorun olur mu. Çünkü boş şuan içi
Merhaba tabiki talaş katın, o fazlaysa dışarı atar, folluga yerleştirin, içinde yokken😊👍

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Daha yolun başındayken folluklu yuvalık almanızı öneririm. Yedek follukta alın. Temizlemesi kolay olur. Yavrularda da çarpık bacak ihtimali olmaz.

erenn

Paylaşımcı
Yumurta kontrolü için açtığınızda bile yuvarlanır düşer bundan yumurta 😬 dediğim gibi yolun başında folluklu yuvalık alın.
Ya hazırlığa başladığı için yuvalığı değiştirmeye korkuyorum 1 tzne alıp sağından solundan kesip ayarlasam içine göre olur mu?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ya hazırlığa başladığı için yuvalığı değiştirmeye korkuyorum 1 tzne alıp sağından solundan kesip ayarlasam içine göre olur mu?
Hiçbir şey olmaz. Korkulacak birşey yok bunda. Henüz ortada bir şey yokki. Lütfen sadece yavruya odaklanmayın. Yapabileceğinizin en iyisini yapın kuşlarınız için.

Son düzenleme:

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Talaş kesinlikle ekleyin.

bu yuvalığa göre folluk olmadığına emin misiniz?
eğer şu andan itibaren yuvalığı değiştirmek istemiyorsanız siz yine de plastik folluklu yuvalık edinin, sonraki turda kullanırsınız.

Üst Alt