• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Yumurtlama

edawwqw

Yeni Üye
Merhaba benim sultan papağınımın 3. kuluçkası ilk kuluçkasında 2 yavru vardı 2 si öldü 2. kuluçkasında yumurtalar bostu. Simdiki kuluckasında 5 yumurta var 3 dolu 2 bos,bir yavru az once yumurtadan çıkmış. ilk kuluçkada yavrular öldüğü icin korkuyorum simdi ölmemesi icin benim extra birsey yapmam gerekir mi? Yoksa onları farklı odaya koyup rahatsız etmim mi yardımcı olabilir misiniz?

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Merhaba benim sultan papağınımın 3. kuluçkası ilk kuluçkasında 2 yavru vardı 2 si öldü 2. kuluçkasında yumurtalar bostu. Simdiki kuluckasında 5 yumurta var 3 dolu 2 bos,bir yavru az once yumurtadan çıkmış. ilk kuluçkada yavrular öldüğü icin korkuyorum simdi ölmemesi icin benim extra birsey yapmam gerekir mi? Yoksa onları farklı odaya koyup rahatsız etmim mi yardımcı olabilir misiniz?
Bulundukları yerde kalsın rahatsız etmeyin. Haftada iki kere mama verin

Tuba K.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Merhaba sağlıkla büyütün yavruları inşallah 🤲 anaçları rahatsız etmemeye çalışın şuan nerde bulunuyorlarsa yerlerini değiştirmeyin günde bir iki defa kursağını kontrol edin yavrunun amaçların beslediğinden emin olun.

edawwqw

Yeni Üye
Merhaba sağlıkla büyütün yavruları inşallah 🤲 anaçları rahatsız etmemeye çalışın şuan nerde bulunuyorlarsa yerlerini değiştirmeyin günde bir iki defa kursağını kontrol edin yavrunun amaçların beslediğinden emin olun.
suan besliyorlar bir sıkıntı yok ama umarım bu sefer bu yavru yasar,bir yumurta var hafif catlamis icini görüyorum bisey hareket ediyor fakat ötmüyor yumurtanın 18. Günü olması lazım o catlaklsr yüzünden icinde ölür mü ötmediği icin korkuyorumda