KızımLimon
Paylaşımcı
Ve ekstra sağlıklı kilo verebilmesi için ne yapmalıyım
Anladım çok teşekkür ederim tohumlar derken biraz örnek verebilir misiniz? Diyet yem kullanıyoruz şu anda.Kuşunuza çeşitli ve dengeli bir diyet sunun. Tohumlar, meyve, sebze gibi yiyecekler iyi bir başlangıçtır. Yem miktarını kontrol altında tutun, çok yemesin kuşunuz. Yani ne çok yesin nede aç kalsın o ayarı sizin tutturmanız gerekVe bol bol imkanıznız varsa dışarıda uçsun.
Biliyorum çok soru soruyorum ama müsait olunca @Demet bükay bakabilir misin rica etsemTamam öyle yaparım. Peki başka bir sorunu var mı sizce çok uyuklamaya başladı yine.
Elle beslemeye devam edeyim mi?
Ayağına dolgit sürüp masaj yapayım mı?
Bir de nebulizatörü nasıl kullanırsam en iyi verimi almış olurum?
Diyet listesi ve nebulizatör programını halı hazırda kullanıyorum zatenSiz diyet listesini şehmus hocamıza yaptırın whatsapp hattındanEğer nefes sorunu varsa mesela akşamları kullanın
![]()
Ama aklıma takılan noktalar farklı. Tedavinin en başından itibaren süreç göz önüne alınaraktan kafama takılan sorular varDiyet listesi ve nebulizatör programını halı hazırda kullanıyorum zaten
Yürümesi lazım, uçarsa solunumu artabilir onun dışında maalesef aklıma başka bir şey gelmiyorDiyet listesi ve nebulizatör programını halı hazırda kullanıyorum zaten
Ne gibi anlatırsanız yardımcı olmaya çalışayımAma aklıma takılan noktalar farklı. Tedavinin en başından itibaren süreç göz önüne alınaraktan kafama takılan sorular var
25.12.2024 den günümüze kadar ki süreçle ilgili aklıma takılanlar.Ne gibi anlatırsanız yardımcı olmaya çalışayım![]()
Mamayı çok az ama zeoliti daha çok olacak şekilde ayarlıyorum o zaman.Öncelikle açlık dışkısı yapmış, beslenmesi lazım. Ben beşeri ilaçları daima en son kullanılması gerektiğini düşünüyorum sebebi de karaciğeri, sinir sistemini, böbrekleri etkiliyorKaraciğer öyle bir yerde ki büyüdüğü an hava keseleri, sinirler, bağırsak, taşlık her yere baskı yapıyor maalesef
Kilolu olduğu için ve yağlanma olduğu için de solunum yollarında problem yaratıyor. Sindirim sistemine gelince, muhtemelen sindirim problemleri de yaşıyor hatta o baloncuk karaciğerden olacağı gibi gazdan bile olabilir, zeolitli beslemeye devam edin ben devedikeni tohumu ununun çok faydasını gördüm, size onu öneririm
![]()
Ayrıca değer verip yazıyı okuduğunuz için de çok ama çok teşekkür ederimÖncelikle açlık dışkısı yapmış, beslenmesi lazım. Ben beşeri ilaçları daima en son kullanılması gerektiğini düşünüyorum sebebi de karaciğeri, sinir sistemini, böbrekleri etkiliyorKaraciğer öyle bir yerde ki büyüdüğü an hava keseleri, sinirler, bağırsak, taşlık her yere baskı yapıyor maalesef
Kilolu olduğu için ve yağlanma olduğu için de solunum yollarında problem yaratıyor. Sindirim sistemine gelince, muhtemelen sindirim problemleri de yaşıyor hatta o baloncuk karaciğerden olacağı gibi gazdan bile olabilir, zeolitli beslemeye devam edin ben devedikeni tohumu ununun çok faydasını gördüm, size onu öneririm
![]()
Karaciğer küçülebilir ama daha çok kronikleşiyor yani iyileşen gördüm ama nadiren. Yumurtası varsa şu an o da baskı yapıyordur zatenMamayı çok az ama zeoliti daha çok olacak şekilde ayarlıyorum o zaman.
Akşam mı beslemeliyim sabah mı? Devedikeni tohumu unu ve incir çekirdeği ununu koyuyorum ayrı bir yemlikte. Gidiyor gagalıyor ağzında geveliyor. Ama yiyor mu emin değilim.
Peki karaciğeri eski hâline gelmez mi?
Rica ederim ne demek, onlar bizim canlarımız, çok değerli hepsiAyrıca değer verip yazıyı okuduğunuz için de çok ama çok teşekkür ederim![]()
![]()
2ml yi nasıl ayarlayacağım? Çay kaşığının çeyreği kadar mamaist yoğun bakım maması koyuyordum ben.Karaciğer küçülebilir ama daha çok kronikleşiyor yani iyileşen gördüm ama nadiren. Yumurtası varsa şu an o da baskı yapıyordur zatenZeoliti mercimek tanesi kadar katın, mamayı 2 ml kadar verin
Şu an bunlar var, enginar suyu denediniz mi hiç2ml yi nasıl ayarlayacağım? Çay kaşığının çeyreği kadar mamaist yoğun bakım maması koyuyordum ben.
İyileşebilmesi için bu konuştuklarımız dışında yapabileceğim bir şey var mı?
T ve Kr bahsettiğim ilaçlar homeopatik ilaçlardı. Şehmus Abi vetformdan alıp kargolamıştı. Ama bitti ve biraz pahalandığı için tekrardan alamadım. Ama iyi gelecekse para biriktirip tekrar alabilirim.Şu an bunlar var, enginar suyu denediniz mi hiçVeya homeopatik ilaçlarda var mı, siz o zaman çay kaşığı çeyreği kadar mamaya mercimek tanesi kadar zeolit tozu, mercimek tanesi kadar da probiyotik koyun verin
![]()
Enginarın sapını bir bardak suda kaynatın, suluğun yarısına kaynattığınız enginar suyunu, yarısını da normal su ekleyin haftada bir kez verin veya enginarı da direkt tüketebilirT ve Kr bahsettiğim ilaçlar homeopatik ilaçlardı. Şehmus Abi vetformdan alıp kargolamıştı. Ama bitti ve biraz pahalandığı için tekrardan alamadım. Ama iyi gelecekse para biriktirip tekrar alabilirim.
Probiyotik entrobac mı? Karışımın içine koyacağım değil mi?
Enginar suyu denemedim ama deneyebiliriz nasıl yapayım?