• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yumurtayı çıkartamama

hilalllll

Yeni Üye
merhabalar
benim dişi kuşumun cifleşmesinin üstünden 21 gün geçti yumurta oluştu ama yumurtayı daha çıkartamadı müdahale etmem gerekir mi çok zayıfladı tüyünü döktü

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet müdahale gerekiyor siz yapabilirseniz yapın derim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
daha yeni baktım iyi ki bakmışım kendisi halletmiş maaşallah 🥹 teşekkür ederim 🙏
Merhaba SüphanAllah 😊🥰🤲
Bazen yumurta oluşumu 20 günü bulur Calsiyum takviyesi yapın, kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka verin, hayırlı olsun perşembe günü2. gelir Allah ın izniyle 😊🤲

hilalllll

Yeni Üye
Merhaba SüphanAllah 😊🥰🤲
Bazen yumurta oluşumu 20 günü bulur Calsiyum takviyesi yapın, kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka verin, hayırlı olsun perşembe günü2. gelir Allah ın izniyle 😊🤲
dediğiniz gibi bugün ikinciside geldi ☺😍 düzenli olarak vitamin yeşillik veriyorum gaga taşını daha çok tüketiyor teşekkür ederim devamı da olacak gibi 12 gün boyunca cifleşme gerçekleşti kaç yavrusu olur pek bilemiyorum 🥹

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
dediğiniz gibi bugün ikinciside geldi ☺😍 düzenli olarak vitamin yeşillik veriyorum gaga taşını daha çok tüketiyor teşekkür ederim devamı da olacak gibi 12 gün boyunca cifleşme gerçekleşti kaç yavrusu olur pek bilemiyorum 🥹
Maşallah, cumartesi, pazartesi, çarşamba, cuma, yumurta günü 🐦ne zaman durur bilemiyorum 🥰😊🤲

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
merhabalar
benim dişi kuşumun cifleşmesinin üstünden 21 gün geçti yumurta oluştu ama yumurtayı daha çıkartamadı müdahale etmem gerekir mi çok zayıfladı tüğünü döktü
Müdahaleye gerek kalmamış ama müdahale etmek için kuşun durumunu bilmek gerekir. Kafeste tünekte duruyorsa gerek yok, zaten o durumu anlarsınız, halsiz olur,kafes tabanında durur sürekli.
Maşallah inşallah hepsini sağlıkla büyütür yavrunuz. 😊

hilalllll

Yeni Üye
Müdahaleye gerek kalmamış ama müdahale etmek için kuşun durumunu bilmek gerekir. Kafeste tünekte duruyorsa gerek yok, zaten o durumu anlarsınız, halsiz olur,kafes tabanında durur sürekli.
Maşallah inşallah hepsini sağlıkla büyütür yavrunuz. 😊
peki dikkat edeceğim gözlemliyorum teşekkür ederim ☺

Üst Alt