• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurtalar öldümü

özgürkuş

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
İshal, hareketsi embiryo
Selam herkese, dün annecik ishal olmuş, bu günde yuvaya yapmış ishalini tutamamış, felaket koku. İshale neden olabilecek 2 sorun olabilir sona yazarım.
Asıl sorduğum şey şu; yumurtalar 4 gün sonra çıkmaya başlayacaktı. Ama yumurtalara ışık tuttum hiç hareketlilik yok( 3 gün önce kalpleri atıyodu). Yani ishal kakası yuvayı boğduğu için mikrop kapıp ölmüşlermidir. Bunun yanısıra 4 gün sonra çıkacak yumurtada da en azından bir kafa, gaga, vücut silueti oluşması gerekmeezmiydi ? Belkide çok önce ölmüşlerdi, annecik geçen hafta bir gün 3-4 saat yuvaya girmemşti o sırada soğudalar gelişimleri bozuldu belki.
İshal sebebi 1 banyoluktaki suyu beyaza dönmüştü nerdeyse belki ordan su içti yada sabah 5 te yumurta maması koydum akşam 8 de aldım. Belkide ondandır
Yuva durumu aşağıda;Ekli dosyayı görüntüle 29299

Son düzenleme:

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Gününü bekleyin. Yuvaya dışkı yaptı diye yumurtaya birşey olmaz

özgürkuş

Aktif Üye
Gününü bekleyin. Yuvaya dışkı yaptı diye yumurtaya birşey olmaz
Teşekkürler vecap için.
Peki yumurtalar 4 ve 6 gün sonra çatlaması lazım o yüzden şu anda yani yumurtanın 15. Ve 13. günlerinde kuş silueti oluşması lazım değilmi, hiç kalp atışı hareketlilikte yok.