• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurtadan ses geliyor

cicikuş çitto

Aktif Üye
Kuşumun 7 yumurtasından birinde ses geliyor, ilk yumurtayı 20 gün önce çıkarmıştı, çıkamıyormudur, çıkmasına yardımcı olmalı mıyım

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Yumurtayı nemli bez ile silin ve takip edin. Büyük ihtimalle bugün çıkar. 😊

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben daima doğal süreci bozmama tarafıyım, kendi kendine çıkması her zaman için daha iyidir 😊

cicikuş çitto

Aktif Üye
Ben daima doğal süreci bozmama tarafıyım, kendi kendine çıkması her zaman için daha iyidir 😊
Bende müdahale etmek istemiyorum ama çıkmayıp ölmesinden korkuyorum, yavru eğer çıkamazsa kaç güne ölür, ona göre zamanında müdahale edebilirim

Son düzenleme:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bebeğin yumurtada gelişimi 18 gün oluyor, 19. günde çıkar ama bazen 20-21 olduğunu da gördüm kendi yavrularımızdan

cicikuş çitto

Aktif Üye

Ekli dosyalar

cicikuş çitto

Aktif Üye
Evet zamanı gelince çıkar sabır 🙏☺
Yavru delik açmış çıkmak üzere ama Dişi muhabbet kuşun karnında ve popo kısmında aşırı şişlik olduğunu farkettim, yavru olmasına rağmen veterinere götürebilirmiyim kuşu, öncedende vardı ama götürmeme rağmen tedavi edemediler, şimdi iyice fazla

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yavru delik açmış çıkmak üzere ama Dişi muhabbet kuşun karnında ve popo kısmında aşırı şişlik olduğunu farkettim, yavru olmasına rağmen veterinere götürebilirmiyim kuşu, öncedende vardı ama götürmeme rağmen tedavi edemediler, şimdi iyice fazla
Anne çıkmasına yardımcı olur.
Annenin fotoğrafını paylaşır mısınız? Büyük ihtimalle yağ bezesi olmuştur, o şişlik yumuşak ise.

cicikuş çitto

Aktif Üye
Anne çıkmasına yardımcı olur.
Annenin fotoğrafını paylaşır mısınız? Büyük ihtimalle yağ bezesi olmuştur, o şişlik yumuşak ise.
Şu anda yuvada, çıkınca resim atarım, bide küçük bir led sipariş ettim, o gelene kadar, karanlıkta annebaba yavruyu besleyebilirmi