• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurtadan ses geliyor

ceren.96

Yeni Üye
İyi günler arkadaşlar. Bir çiftimin 5 yumurtası oldu ve 4 ü yumurtadan çıktı. Son yumurtayı bugün kontrol ettim. Ses geliyor ve hareketleri görebiliyorum flash ışığından.Bugün 19.gün. Yumurta renginde değişme yok 1-2 gün daha mı beklemek gerekir. Müdahele etmek gerekir mi?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
İyi günler arkadaşlar. Bir çiftimin 5 yumurtası oldu ve 4 ü yumurtadan çıktı. Son yumurtayı bugün kontrol ettim. Ses geliyor ve hareketleri görebiliyorum flash ışığından.Bugün 19.gün. Yumurta renginde değişme yok 1-2 gün daha mı beklemek gerekir. Müdahele etmek gerekir mi?
Merhaba, folluk altına fısfısla su sıkın. Elinizi çok hafif nemlendirerek, yumurtayı avucunuzda döndürün. Kabuk hafif nemlenmeli. Geri yerine koyun

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Ses geliyorsa şimdiye çıkmış olmalı son durum nedir

hexatorpak

Aktif Üye
Hocam aman. Sabah vefat eden bademim aynı şekilde doğdu. Abileri kocaman kuş oldu 1 yumurta kaldı annem atarız daha çıkmıyor dedi ben de sabaha bakarım içi doluysa atmayız dedim sabaha bir tane eşek doğdu, abilerinin yanında Badem kadar kaldığı için Badem adını verdim.

Süreç biraz stresli saat başı kontrol etmek lazım annenin biraz büyüyene kadar beslemesi şart.