Şerbet Paylaşımcı Katılım 29 Haz 2021 Mesajlar 206 Tepkime puanı 41 Puanları 28 8 Ocak 2022 #1 Erkek kuşum yuvalığa giriyor dişi belli bir yerden sonra çıkıyor o kalıyor açtım baktım kuluçkaya yatmış bu normal mi bir yumurta hafif çatlamış kim yaptı bilmiyorum. Ne yapmalıyım
Erkek kuşum yuvalığa giriyor dişi belli bir yerden sonra çıkıyor o kalıyor açtım baktım kuluçkaya yatmış bu normal mi bir yumurta hafif çatlamış kim yaptı bilmiyorum. Ne yapmalıyım
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 8 Ocak 2022 #2 Erkekler kuluçka yapabiliyor sorun yok muhtemelen girip çıkarken tırnak geçmiştir siz yinede takip edin bazen kızgınlıktan yumurtalari yiyorlar
Erkekler kuluçka yapabiliyor sorun yok muhtemelen girip çıkarken tırnak geçmiştir siz yinede takip edin bazen kızgınlıktan yumurtalari yiyorlar
Şerbet Paylaşımcı Katılım 29 Haz 2021 Mesajlar 206 Tepkime puanı 41 Puanları 28 8 Ocak 2022 #3 Şehmus BAKIR' Alıntı: Erkekler kuluçka yapabiliyor sorun yok muhtemelen girip çıkarken tırnak geçmiştir siz yinede takip edin bazen kızgınlıktan yumurtalari yiyorlar Genişletmek için tıkla ... Tamm çok teşekkür ederim
Şehmus BAKIR' Alıntı: Erkekler kuluçka yapabiliyor sorun yok muhtemelen girip çıkarken tırnak geçmiştir siz yinede takip edin bazen kızgınlıktan yumurtalari yiyorlar Genişletmek için tıkla ... Tamm çok teşekkür ederim