• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Yumurta Sıkışması

Ali9027

Aktif Üye
Cennet papağanım 2. Yumurtasını 5 gün önce yaptı ilk yumurtası ve ikinci yumurtası arasında 2 gün var fakat beş gündür yeni yumurta yapmadı ve kanat tüyleri ve popo tarafı titriyor ve iyice şişti benim ne yapmam lazım yumurta şıkışması olabilirmi yuvalığı açınca kaçıyor öyle çok haksız değil gibi

Sati

Tutkulu
Merhabalar,
Sıkışma olsa kafes tabanına iner, gözlemlerinizi bırakmayın, yuvadaysa da fazla rahatsız etmemekte fayda var.
Geçmiş olsun.

Ali9027

Aktif Üye
Merhabalar,
Sıkışma olsa kafes tabanına iner, gözlemlerinizi bırakmayın, yuvadaysa da fazla rahatsız etmemekte fayda var.
Geçmiş olsun.
Saolun ben arada bir kontrol için bakıyorum ben açmadığım sürece genelde yuvalıkta oluyor

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Cennet papağanım 2. Yumurtasını 5 gün önce yaptı ilk yumurtası ve ikinci yumurtası arasında 2 gün var fakat beş gündür yeni yumurta yapmadı ve kanat tüyleri ve popo tarafı titriyor ve iyice şişti benim ne yapmam lazım yumurta şıkışması olabilirmi yuvalığı açınca kaçıyor öyle çok haksız değil gibi
Merhaba Geçmiş Olsun. Yumurta Sikismasinda Acil Müdahale Gerekiyor. Evde Yapılacak Birsey Yok Lütfen Kanatli Uzmanına Götürün.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Bugün götürmeyi düşünüyorum ama bana alışık bir kuş değil götürürken stresten dolayı zarar gireceğinden endişelendim
Tasima Çantasında Gotururseniz Sorun Olmaz. Sesinizi Duysun Yine. Hekimin Yanında Sizde Olun. Bu Yine De Ona Güven Verir.