Hazır mamanın içine havuç rendelediğimde kuşum çok güzel yiyor ama yumurta maması yaptığımda yemekte nazlanıyor. Yumurta mamasını sevmesi için içine neler ekleyebilirim?
Magnesia Manisa'nın mamasi ilk çıktığında 2010 da almıştım güzeldi Sonrasında çok bozdular içeriğini şimdi nasıl bilmiyorum ama yiyorsa sorun yok havuç ve yumurtayı rendele bide öyle dene bakalım
Daha iyi görünüyor birde resimden mi öyle görünüyor tam emin olamadım ama rendenin en ince kısmı kullanırsan daha iyi olur. Sarımsak rendeleri falan oluyor küçük onun gibi
Geceden yemliği çıkarıp sabah 7-8 de yapar veririm diyorsan öyle dene birde. Seçim hakkı olan kuş naz yapar mama veriyorsan yemliği çıkar. Ben dışardaki kumruya bulgur versemde yiyo buğday versemde yiyo kuş yemi versemde yiyo mama versemde yiyo neden seçim hakkı yok hayvan açlığı biliyor
Sanki kıvamı biraz sulu olmuş gibi havucun fazla suyunu sıkın öyle deneyin.Kuru mamanın içeriğide önemli unlu mamuller hamurumsu yaptığı için her kuş sevmeyebilir.Kabuksuz yem,yulaf katıp mamaya ilgisini artırabilirsiniz.