• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurta maması yemiyorlar

Omerft18

Paylaşımcı
Merhaba arkadaşlar. Kuşlarım yumurta mamasına alışkın değiller. İkisini de yavruyken almadığım için alıştırma fırsatım olmadı. Şimdi yumurta haşlayıp üzerine de çeşitli nijer tarçın içerikli bir mama koydum. Ayrı kafeslerdeler. Yemlikleri çıkarıp mamayı koydum. Yaptığım yanlış mı?

FatihB.

Tutkulu
Merhaba arkadaşlar. Kuşlarım yumurta mamasına alışkın değiller. İkisini de yavruyken almadığım için alıştırma fırsatım olmadı. Şimdi yumurta haşlayıp üzerine de çeşitli nijer tarçın içerikli bir mama koydum. Ayrı kafeslerdeler. Yemlikleri çıkarıp mamayı koydum. Yaptığım yanlış mı?
Bence en fazla 2 saat tek yemlikleri çıkartın 2 saatten fazla yemliklerini çıkık olmasın 🙂

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Üzerine yem veya aspur koyun genelde öyle yiyorlar

Grpet

Müdavim
Üretici
her kus yumurta mamasını severek yemez ama önlerinde her zman tutabilirsiniz benim kendi kuslarımda öyle yavru olmadığı sürece yemiyorlar ama yavru varken günde 1 yemlık dolsunu nerdeyse bitiyorlar yemediği bir yiyecği siz vermekten bıkmayin onlar eninde sonunda tadına bakar