• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Yumurta dolu mu?

DumanB

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba muhabbet ciftimim iki yumurtasi bos eminim ne kırmızılık ne damar. Ama diğerinde 6 gunluk falanken baktim damarlanma vardı ama şimdi nasıl desem kırmızılık varda damarlanma goremedim yenidem kontrol ettim bu gun cikali 13 gun oldu ama su fotoğraftakine benziyor ama daha kucuk o alan sanki :((( o kadar mutluydum biri dolu diye . Bi oynamada yok gibi. Lütfen akıl verin bana:(

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhaba muhabbet ciftimim iki yumurtasi bos eminim ne kırmızılık ne damar. Ama diğerinde 6 gunluk falanken baktim damarlanma vardı ama şimdi nasıl desem kırmızılık varda damarlanma goremedim yenidem kontrol ettim bu gun cikali 13 gun oldu ama su fotoğraftakine benziyor ama daha kucuk o alan sanki :((( o kadar mutluydum biri dolu diye . Bi oynamada yok gibi. Lütfen akıl verin bana:(
Merhaba flaş üzerinde yumurtanın fotoğrafını paylaşır mısınız lütfen görelim bakalım

DumanB

Yeni Üye
Hocam onlari cok rahatsiz etmek istemiyorum gün icinde bakmaya calisirim 😅 ama tahmininizce nasildir?