C Cafer Kuş Aktif Üye Katılım 25 Ara 2020 Mesajlar 119 Tepkime puanı 42 Puanları 28 26 May 2021 #1 merhabalar iyi günler yuvalıkta 3 yumurta var iken az önce erkek kuşum dişi kuşum çiftleşti(şahit oldum) tek tek mi oluyor döllenme yumurtaların anlayamadım açıklık getirimisiniz
merhabalar iyi günler yuvalıkta 3 yumurta var iken az önce erkek kuşum dişi kuşum çiftleşti(şahit oldum) tek tek mi oluyor döllenme yumurtaların anlayamadım açıklık getirimisiniz
Ahmet D. Tutkulu Emektar Üye Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 716 Tepkime puanı 603 Puanları 93 26 May 2021 #2 Bildiğim yumurta oluşum sırasında döllenmesi gerektiği. Her yumurta için sürekli çiftleşirler.
C Cafer Kuş Aktif Üye Katılım 25 Ara 2020 Mesajlar 119 Tepkime puanı 42 Puanları 28 26 May 2021 #3 Ahmet Didik' Alıntı: Bildiğim yumurta oluşum sırasında döllenmesi gerektiği. Her yumurta için sürekli çiftleşirler. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Ahmet Didik' Alıntı: Bildiğim yumurta oluşum sırasında döllenmesi gerektiği. Her yumurta için sürekli çiftleşirler. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler