• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Yorkshire Kanaryası Tüneği Nereden Bulurum

lilav

Yeni Üye
Veterinere gittik ayağında sıkıntı vardı ayak tabanında çürük varmış ilaç verdi ve Yorkshire kanaryası tüneği alın dedi veteriner iyileşme sürecinin hızlanması için. Aydın Kanarya Sevenler Derneği'nde belki bulursunuz dedi ancak ben internette telefon numarası bulamadım, yer de bulamadım aslında ama bir sitede adres var gibi ancak orası mı net değilim, gidebilir miyiz bugün de bilmiyorum. Facebook sitesinde de bulamadım sadece Perşembe günü toplandıkları yazıyor. Biz ise bugün ayrılıyoruz buradan. Büyük ihtimalle internetten bulmamız gerecekecek ancak ben internette buna benzer bir şey bulamadım. Nereden bulunur bilen var mı? Şu fotoğrafı, ancak başka bir ülkede satılandan bulabildim.

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Mümkünse kuşunuzu ve kuşunuzun ayağını görebilir miyiz?.

Tünek konusunda @Şehmus BAKIR bey belki yardımcı olur. Tam anlayamadım tüneği. kare tünek mi. ?

lilav

Yeni Üye
IMG-20240102-WA0003.jpgGaliba düz tünek gibi bir şey, ben de çok ne olduğunu bilmiyorum. Şu an ev dışındayım ondan eski fotoğrafını atabilirim kuşun. Eklediğim ilk fotoğraf ilk fark ettiğimde, ikinci fotoğraf ise ondan iki hafta sonra. Çok bir değişimi yok fakat eve varınca şimdiki halini de atabilirim Screenshot_2024-01-28-16-30-03-242_com.miui.gallery.jpg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Eski konunuzda Düzenli olarak ayaklarına travazol veya trosdy krem sürmenizi önermiştim. Kullandınız mı? . Düzelecektir. Şuan kullandığınız tünek nasıl?

lilav

Yeni Üye
Eski konunuzda Düzenli olarak ayaklarına travazol veya trosdy krem sürmenizi önermiştim. Kullandınız mı? . Düzelecektir. Şuan kullandığınız tünek nasıl?
Trosyd kullandım, sonra yarıyıl tatili geldiği için veterinere gitme imkanı buldum dün de götürdüm. O da krem ve üç adet suya katılması için farklı ilaçlar verdi. Şu an iki normal bir doğal tünek var ancak doğal tüneği ben ağaçtan kesmiştim çok ince olmuş demek ki. Düz tünek baktım internetten sipariş vereceğim kanarya tüneğini bulamazsam

lilav

Yeni Üye
Yeni resim buldum, şöylemesine tünekleri oluyormuş Screenshot_2024-01-28-17-07-09-694_mark.via.gp.png

lilav

Yeni Üye
Bekle bir arkadaş atmış akyol satıyor herkese teşekkürler 🙏 birisi beni etiketlemişti bir yere şimdi onu bulamıyorum ancak o doğrusunu atmış, tekrar baktım da siteye basım ağrıyor yanlış görmüşüm kusura bakmaz umarım 🤦🏻‍♀️

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
40 cm kare tüneği alıp bir atölyede kestirip çeltik attırın işte size mis gibi York tüneği😂 hazır alcam derseniz internet üzerinde araştırın bulursunuz yada akyol da olabilir bilmiyorum hiç merak edip bakmadım 👍

lilav

Yeni Üye
Akyolda bulmuş ve beni etiketlemiş Mustafa27 başka bir tartışmaya, sağ olsun. Marangoz işi sıkıntı olabilir bulamayız büyük ihtimal ondan Akyol 'dakinden alacağım. 10 tünek az fazla olacak ama olsun

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Akyolda bulmuş ve beni etiketlemiş Mustafa27 başka bir tartışmaya, sağ olsun. Marangoz işi sıkıntı olabilir bulamayız büyük ihtimal ondan Akyol 'dakinden alacağım. 10 tünek az fazla olacak ama olsun
Rica ederim ☺

Üst Alt