• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yolculuktan sonra kuşlarım

Meryem demir

Paylaşımcı
Yolculuk geçti çok sıcaktı klimada gelmiyordu suları fln bitti çok zor geçti ama şükür geçti şimdi sıcaklığı normal olan orta sicaklikta klimalı odaya koydum yorgunlar işgalleri var ishal kesici koydum başka ne yapabilirim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkı resimlerini paylaşır mısınız? Yem yiyor ve su içiyorlar mi?

Meryem demir

Paylaşımcı
Kuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkı resimlerini paylaşır mısınız? Yem yiyor ve su içiyorlar mi?
Evet yiyip içiyorlar gördüğüme göre tekrar gözeteceğim dışkı fotoğrafını da şu an şarjda olduğu için atamıyorum yakın zamanda atarım

Meryem demir

Paylaşımcı
yolculuktan sonra uyumaları normal onlarda can taşıyor yorulur. bir de arkadaki kraker bayat yemlerden yapılıyor yavrularımız için zararlı kullanmamanızı tavsiye ederim. onun yerine dal darı verebilirsiniz daha çok seveceklerdir🪻
Ama hala yorgunlar iştahları yerinde ama çok yoruluyorlar sabah balkonda enerjiklerdi normaldi ama yoruluyorlar dediğim gibi daldarı da veriyorum ama bunu çok seviyorlar koyar koymaz bitiriyorlar

Meryem demir

Paylaşımcı
.
Sabah balkonda sesi çok yüksekti çekemedim tüm mahalleye yayıldı diğer kuşlarla konuşuyordu bağırıyordu ama şuan uyuyor :cry::cry: şimdi sularına kuş kumunu mu eklesem

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Siz yorgun olan kuşların yerini neden sürekli değiştiriyorsunuz? Hava akımı almayacak yere koyun. Klima direkt üstlerine gelmesin. Balkona falan çıkarmayın bir hafta. Kuş kumu suya koyulmaz. Farklı bir yemlikte azıcık koyun. Kuş kumu vitamin değildir. Sularına beş damla multivitamin koyun sadece.

Meryem demir

Paylaşımcı
Siz yorgun olan kuşların yerini neden sürekli değiştiriyorsunuz? Hava akımı almayacak yere koyun. Klima direkt üstlerine gelmesin. Balkona falan çıkarmayın bir hafta. Kuş kumu suya koyulmaz. Farklı bir yemlikte azıcık koyun. Kuş kumu vitamin değildir. Sularına beş damla multivitamin koyun sadece.
Hiç değiştirmedim aynı yerdeler sadece balkona çıkardım hava akımı almayacak yerdeler zaten ve kuş kumunu suya koymamı başka bir konuda birisi önermişti

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hiç değiştirmedim aynı yerdeler sadece balkona çıkardım hava akımı almayacak yerdeler zaten ve kuş kumunu suya koymamı başka bir konuda birisi önermişti
Kuş kumu sindirim içindir. Sizin elinizde gervit w multivitamin varsa yarım suluğa beş damla koyun

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bazıları kuş kumunu suyuna değil suluğa koyuyorlar ve kumu oradan yiyorlar. Öyle bir öneri olmuş olabilir ve siz yanlış anlamış olabilirsiniz.

Üst Alt