• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yine bir memnuniyet konusu🥰

Bahar Y.

Müdavim
Mamaistten yaptığım 3 veya 4. alışverişim ve hepsinde o kadar memnun kaldım ki aklıma başka bir yerden alışveriş yapmak gelmiyor🥰IMG_20221105_171139.jpgEkli dosyayı görüntüle 35858
Yem yine her zamanki gibi tertemiz pasparlak😋 birde canım abim bize yuvalık hediye etti hemde koskocaman sultan yuvalığı, fotoğrafta küçük görünsede dev bir yuvalık umarım içine girecekler yavrularım, girmezlerse arkadan ittireceğim yapacak bişey yok 🤫
Birde nekton tavsiye etmişti Şehmus abim onları deneyelim bakalım fayda görecek miyiz🥰
Ve minik hediyelerde çok güzel, çok güzel düşünülmüş ve tasarlanmış aklınıza elinize sağlık 🤩
Her şey için çok teşekkür ederim abim kargo çok ağırdı gerçekten emek yatıyor bu işte... 😊

Mert G.

Paylaşımcı
Kalite işte ben ilk alışverişi tredyoldan yapmıştım çok pişmanım şimdi bekledim Şehmus abiden aldım şuan bir sıkıntı olmadı hiç bugüne kadar

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Güle güle kullansınlar şifa olsun 🙏🏻 Yayla gibi yuvalık boş durmasın inşallah sağlıklı yavrular görürüz kendine gel Şimal hanım 😁

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Afiyet şifa olsun Şimal, Şamil Ve Güneşe. 😁
(Şamilden emin değilim, umarım adını doğru hatırlıyorumdur. 😅 )

Nektonları bende merak ediyorum.

Bahar Y.

Müdavim
Afiyet şifa olsun Şimal, Şamil Ve Güneşe. 😁
(Şamilden emin değilim, umarım adını doğru hatırlıyorumdur. 😅 )

Nektonları bende merak ediyorum.
Ahahahahah evet evet doğru Kübra hocam, teşekkür ederizz 🥰 nektonlar Şimal yavru yapmaya ikna ederse eğer yapamayacağı şey yokmuş nektonların derim 🤣

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Afiyetle yiyip içsin senin cicikuşlar. :)

Üst Alt