• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yine bir cinsiyet meselesi 😅

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yine ben yine ponçik 🤣 bizim oğlan dediğimiz ponçik arkadaşın ceresi beyazlamaya mı başladı bana mı öyle geliyor dişi ise vermicem oğlansa vericem ama kavga ediyorlar arada diyorum, bakıyorum kur hareketi yapıyorlar ayak atmak gibi değil de ağızdan ağıza yem verir gibi, birbirini kasıyorlar iki farklı perdeye konarlarsa birbirini çağırıyorlar özellikle de ponçik hemen çağırıyor Polat da yanına gidiyor hemen 😅 eş mi oldular acaba diye insan düşünüyor 🤔 Streamable Video

Omerft18

Paylaşımcı
Yine ben yine ponçik 🤣 bizim oğlan dediğimiz ponçik arkadaşın ceresi beyazlamaya mı başladı bana mı öyle geliyor dişi ise vermicem oğlansa vericem ama kavga ediyorlar arada diyorum, bakıyorum kur hareketi yapıyorlar ayak atmak gibi değil de ağızdan ağıza yem verir gibi, birbirini kasıyorlar iki farklı perdeye konarlarsa birbirini çağırıyorlar özellikle de ponçik hemen çağırıyor Polat da yanına gidiyor hemen 😅 eş mi oldular acaba diye insan düşünüyor 🤔 Streamable Video
Dişi gibi görünüyor. Cere rengi zamanla daha da beyazlaşacaktır

Omerft18

Paylaşımcı
Biraz zaman geçmesinde fayda var

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Biraz zaman geçmesinde fayda var
Arkadaşım bu sıpalar bize 5 Şubat'ta geldiler ikisi de erkek dedi burdaki arkadaşlar, biraz zaman geçsin bakalım dedik yine baktık yine erkek gibiydi, şimdi dişiye dönüyor gibi geldi bana da ama du bakalım belki torunlarım olur oley 🤣🤣🤣

Esraömer

Paylaşımcı
Yaaa sanki açılıyor gagası 🥰🥰 hadi inşallah dişi çıkacak yaaa Benm gönlüm dişi den yana aklım hala karışık 😂

EnesGenç

Eski Forumcu
Bence de ikis erkek Taha abini dedigigibi beyaz değişebilir hem beyaz var hem mavi var

Esraömer

Paylaşımcı
Bi bulamadık zaten orta yolu 🤣 bi kesin karar versek keşke 😅
Bu bıcırıklar insanı çok yanıltıyor valla mosmor erkek diye aldığımız yavru yetiştikçe dişiye dönüştüğünü görünce birde arkadaşa çift aldık yetişkin oda kızıştıkça erkek bildiğimizin gagası kahverengine dönüşünce evet bu kesin erkek dişi diyemiyorum artık 😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben ikisinede erkek diyorum ama degisme ihtimali var gibi beyaz olanın
Ya Taha muallakta kalıyorum ama ilk geldiğinde baya düz renkti kesin erkek gibiydi şimdi açılmaya başladı o yüzden emin olamıyorum bi türlü
Kesin erkek diyorum ben senin kuşlar tüye girdi mi
Benim tül tüy doldu girmiş bulunuyoruz biz ergen oluyuz 😃
Eylül de dişi Alicam oğluşuma
İki eş olacak bende
Çok arada tüyler dökülüyor bir iki tane minik minik ama tam olarak başlamadı tüy dökümüne 😇

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu bıcırıklar insanı çok yanıltıyor valla mosmor erkek diye aldığımız yavru yetiştikçe dişiye dönüştüğünü görünce birde arkadaşa çift aldık yetişkin oda kızıştıkça erkek bildiğimizin gagası kahverengine dönüşünce evet bu kesin erkek dişi diyemiyorum artık 😂
Ben de kızışma dönemini bekleyemiyorum işte şimdi dişi ve erkeklerse hiç ayırıp da üzmeye gerek yok 😅 ama iki erkekse de kurlaşmaları hoş değil ayırıp yanlarına birer dişi almak lazım ya da teker teker evcilleştirmek lazım büyüyünce iki dişi birden alamam heralde zor olur ama zaman geçtikçe birinden vaz geçmek de zor oluyor ben çok alıştım 🤣

Üst Alt