• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yine ben kusura bakmayın. kuşumun ishali nasıl geçer?

pofidik

Paylaşımcı
yavru kuşumda ishal fark ettim. neredeyse tamamen sulu gibi çok azcık da beyaz oluyor. bugün bir defa normale döndü sonra yine ishal. yem yemesi normal hareketli filan ama çok fazla uyuyor. elime alıyorum elimde uyuyor, kafesin içinde ızgarada uyuyor vs. ben yavrudur ondan böyledir diye düşündüm ama işkillendim şu an. 32 günlük

Bahar Y.

Müdavim
yavru kuşumda ishal fark ettim. neredeyse tamamen sulu gibi çok azcık da beyaz oluyor. bugün bir defa normale döndü sonra yine ishal. yem yemesi normal hareketli filan ama çok fazla uyuyor. elime alıyorum elimde uyuyor, kafesin içinde ızgarada uyuyor vs. ben yavrudur ondan böyledir diye düşündüm ama işkillendim şu an. 32 günlük
Yeterince beslenebiliyor mu yavru

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Patates haşlaması veya pirinç suyu suyuna karıştırabilir siniz ve dal darı ve aspur da koyabilirsiniz bunlar ishali keser benim kuslarimda bazen ishal olduklarında ben böyle yapıyorum düzeliyor dışardan ishal geçiren vitamin yerine doğal besinlerle ishali geçirmek en mantıklısı olur

pofidik

Paylaşımcı
peki sürekli uyuması normal mi? arada bir uçuyor sonra hırkamın arasına girip uyuyor bazen de elimde uyuyor. tüylerinde kabarma vs olmuyor pek uyumadığı zamanlar gayet neşeli. bir problem yoktur dimi