- Hastalık Belirtileri
- Zayıf halsiz uçuş tüyleri çıkmamış kendi temizliğini yapamayacak kadar halsiz poposunda kaka birikiyor ayakları çarpık derin ve hızlı nefes alıyor hapşırıyor iştah zayıf orta düzey kaka orta sulu
- Hastalık Belirti Tarihi
- 25 Tem 2023
- Kullanılan İlaç
- Vita form
Arkadaşlar daha önce buraya yazmıştım içten yardım ve fikirleriniz çok yardımcı olmuştu . Gerçekten mükemmel bir topluluksunuz .
Konuya gelecek olursam ben şu an memleketteyim burada bir komşu da bir kuş gördüm ve her ne kadar yıllardır kuş bakıyor olsa da kuşları yavrulamış ve bu kuşun Ciddi rahatsız olduğunun ve acil yoğun bakıma ihtiyacının olduğunun farkında değil saten özürlü olduğunu düşündüğü için ondan almak istediğim de direkt olarak verdi . Aldım çünkü tahminime göre orada hiç şansı yoktu . Ve daha önce yine per shoptan bizzat kendim isteyerek engelli kuş almıştım . Deneyimliydim . Dün akşam aldım memlekette olduğum için elimde sadece Vita form vardı direkt ondan verdim ve hemen temiz bir kafes aldım çünkü kendi kafesi çok pisti . Temizlenebilecek gibi değildi .
yer / Ordu
Yardım ve fikirlerinize muhtacım bekliyorum acilen .
Mutluluk sağlıkla olun ..
Video çektim ama yükleyemedim
Konuya gelecek olursam ben şu an memleketteyim burada bir komşu da bir kuş gördüm ve her ne kadar yıllardır kuş bakıyor olsa da kuşları yavrulamış ve bu kuşun Ciddi rahatsız olduğunun ve acil yoğun bakıma ihtiyacının olduğunun farkında değil saten özürlü olduğunu düşündüğü için ondan almak istediğim de direkt olarak verdi . Aldım çünkü tahminime göre orada hiç şansı yoktu . Ve daha önce yine per shoptan bizzat kendim isteyerek engelli kuş almıştım . Deneyimliydim . Dün akşam aldım memlekette olduğum için elimde sadece Vita form vardı direkt ondan verdim ve hemen temiz bir kafes aldım çünkü kendi kafesi çok pisti . Temizlenebilecek gibi değildi .
yer / Ordu
Yardım ve fikirlerinize muhtacım bekliyorum acilen .
Mutluluk sağlıkla olun ..
Video çektim ama yükleyemedim