• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yılan Kaktüsünden Yavrusu Alınır mı?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Kaktüsünüz güneşsiz bir ortamda sanırım. Güneş görmediği için boyuna uzayarak formu bozulmuş. Yavrularda öyle,formu bozulmuş ve zayıflar.

Black1903

Paylaşımcı
Merhaba. Kaktüsünüz güneşsiz bir ortamda sanırım. Güneş görmediği için boyuna uzayarak formu bozulmuş. Yavrularda öyle,formu bozulmuş ve zayıflar.
Ne yapmak gerekir peki 😊evet karanlık odada ama muhabbet kuşlarım meraklı bitkilere o yüzden alamadım başka yerlere o odaya pek gitmiyorlar 😊

Kamilkuş

Yeni Üye
benim yılan kaktüsüm yaz kış balkonda duruyor. Kaktüsten kime çoğaltıp verdiysem hep sizinki gibi oldu. Güneş gören bir yere koyun kalınlaşmaya başlar, ancak güneş gördüğü için rengi biraz morarabilir, bu sizi korkutmasın. Yavrularını da ayırırsanız muhtemelen büyümezler çünkü kaktüsünüz biraz güçsüz gözüküyor

WhatsApp Görsel 2023-08-01 saat 12.38.39_fe00fd0b.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
benim yılan kaktüsüm yaz kış balkonda duruyor. Kaktüsten kime çoğaltıp verdiysem hep sizinki gibi oldu. Güneş gören bir yere koyun kalınlaşmaya başlar, ancak güneş gördüğü için rengi biraz morarabilir, bu sizi korkutmasın. Yavrularını da ayırırsanız muhtemelen büyümezler çünkü kaktüsünüz biraz güçsüz gözüküyor

Ekli dosyayı görüntüle 60179
Maşallah ne kadar güzel olmuş🤲🤲😊