• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yetişkin kuş için kabuksuz yem kullanılır mı?

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba. Bu Soyulmuş Yavru Yemi. Palet Yem böyle Olmaz. Kullanabilirsiniz Ama 6 7 Aylık Olmuş Normal Versele Laga veya Garden Mix Pembe Şeride Geçebilirsiniz 😇🌸

muhabbetkuşu.paşa

Paylaşımcı
Merhaba. Bu Soyulmuş Yavru Yemi. Palet Yem böyle Olmaz. Kullanabilirsiniz Ama 6 7 Aylık Olmuş Normal Versele Laga veya Garden Mix Pembe Şeride Geçebilirsiniz 😇🌸
Banada değişik geldi internetten başka ürünler alınca denemek için almıştım bu bitince dediğiniz garden mix pembe şeritli olana geçiyim ozaman bumu oluyor görsel ekliyorum🙂

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Versele laga muhabbet kuşu yemi öneririm 🙏

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Banada değişik geldi internetten başka ürünler alınca denemek için almıştım bu bitince dediğiniz garden mix pembe şeritli olana geçiyim ozaman bumu oluyor görsel ekliyorum🙂
Evet Versele Laga daha İyidir. Bende Yıllardır Kullanıyorum. Garden Mixte Forumda Kullanan Arkadaşlarımız Memnundu. 😇

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Görseldeki yem kabuksuz yem gibi geldi bana. Eğer öyleyse kullanmamanız uygun olur. Kabuk kırma özelliklerini zamanla azaltırsa ilerde kabuklu yemde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kabuksuz yem genelde yeme düşerken yavrular aç kalmasın diye kullanılır.

Marka olarak içinde renkli emek kırıntısı olmayan yemleri tercih edebilirsiniz.

Mamaist.comdan kuşunuza özel yemde hazırlayabilirsiniz.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben Pakistan papağıma mamaistin yemini kullanıyorum çok memnunum dilerseniz siz de kullanabilirsiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Almışsınız ziyan olmasın karıştırıp verin. Öyle tek kullanımda sıkıntı olmaz. Önemli olan alışkanlık haline getirmemeniz. Bazıları yem kabuk pisliği olmasın diye tercih etmeye kalkıyor ancak uygun değil.

Üst Alt