• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Yer degisikligi

Fulya

Aktif Üye
İyi aksamlar benim kuşlar kapalı balkonda acaba kalsa herhangi bir sorun olur mu geçen ay yer degisikligi yaptığımda bütün yumurtalsr boş cikti etkisi olur mu yer değişikliğinin şuan dada 5yumurta yapmış yerini değiştirirsem bir şey olur mu

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Merhabalar,kuşunuz kaçıncı kulaçkada?Balkonun sıcaklığı kaç derece?Kuşlarınızın ortamını atabilir misiniz🌸

Fulya

Aktif Üye
Malesef evet son yumurtayı bugün yaptı bu kuluckadan sonra yuvaligi cikaricam dinlenmeye gecsinler

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Malesef evet son yumurtayı bugün yaptı bu kuluckadan sonra yuvaligi cikaricam dinlenmeye gecsinler
Merhaba 4. Kuluçka ölüm sebebidir, neden üstüste kuluçkaya yatırdınız??
Çok yorgundur dişi, kalsiyum, vitamin, mineral eksikliği ve bağışıklığı çok düşüktür
Tüm yumurtaları alın ve yuvalığı çıkarın lütfen
En az 3 ay dinlenmelidir
Yoksa kalp krizi riski %99 malesef

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
4 kuluçka ve 1tanesi tek dolu sanki
Kafeste hiç bir şey yok
Kalamar kemigi ve gaga taşı olmalı 1 tane tünek var kuşlar bunda sadece çifleşir, oyuncak yok günahtır yazıktır kuşları dinlendirin
Oyuncak yanına tünek takın sebze meyve verin çok iyi besleyin vitamin probiyotik verin güçlensin ler yoksa telef olacaklar😔😔

Fulya

Aktif Üye
Gaga taşı var kalamar kemiği yeni bitti yakınımda petshop olmadığı için alamadım dün haftanın 2gunu sebze klyumurtayla karıştırıp veriyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İyi aksamlar benim kuşlar kapalı balkonda acaba kalsa herhangi bir sorun olur mu geçen ay yer degisikligi yaptığımda bütün yumurtalsr boş cikti etkisi olur mu yer değişikliğinin şuan dada 5yumurta yapmış yerini değiştirirsem bir şey olur mu
Yer değişikliği tabiki etki eder 👍 Takviye programı ve ihtiyaçlarını düzenli olarak veriniz ve içerde hava sulikilasyonu oluşturun o çok önemlidir ayrıca ısıyı dengede tutmaya çalışın

Fulya

Aktif Üye
Çok tşk ederim balkonda kalmasının sakıncası var mı yoksa kısa odaya alayim