• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni yavru muhabbet kuşum tüneğe çıkmıyor

Hypnoss

Aktif Üye
Arkadaşlar daha bu sabah sahiplendim ve kafesin tabanından başka yere gitmiyor kafesin ızgarası yoktu yeni aldım ama kuş yerde olduğu için ve ne parmağa ne tüneğe çıktığı için tabana ızgara koyamıyorum dışkısıyla iç içe olmasının zararının farkındayım ama ürkütüp alışmışsa da olanı bozmak istemiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerek?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yavru olduğu için tabanda duruyordur ama siz yinede kuşun videosunu ve dışkısını atın buraya.

Kafes içinde elinizi tamamen açıp ayaklarının yanına koyun. Üzerine çıkacaktır. O zaman koyabilirsiniz.

Hypnoss

Aktif Üye
Yavru olduğu için tabanda duruyordur ama siz yinede kuşun videosunu ve dışkısını atın buraya.

Kafes içinde elinizi tamamen açıp ayaklarının yanına koyun. Üzerine çıkacaktır. O zaman koyabilirsiniz.
Çıkmadığı için mecburen zorla çıkardım. Şuanlık sessiz duruyor umarım alışması çok sürmez. Birde esniyormuş gibi yapıyor sık sık bir sorunu yoktur umarım

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çıkmadığı için mecburen zorla çıkardım. Şuanlık sessiz duruyor umarım alışması çok sürmez. Birde esniyormuş gibi yapıyor sık sık bir sorunu yoktur umarım
Eğer yavru olduğundan eminseniz sorun yok, yavrular yapıyor. Çok sık uyurlar birde. Size alışması için kafes içi eğitim verip elinize gelmeye başlayınca günde yarım saat, bir saat kadar elinizde tutup sevin. Merdiven eğitimi verin. İnşallah alışır size.

Hypnoss

Aktif Üye

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bu cinsten pek anlamıyorum ben. Anlayan arkadaşlar görünce yorum yapacaktır. :)

Üst Alt