• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Yeni yavru muhabbet kuşu vitaminler ve oda ısısı hakkında

garthill3

Aktif Üye
Arkadaşlar iyi akşamlar bugün 3 haftalık yavru dişi muhaabbet kuşu aldık probiyotik ve multivitamin takviyelerini vermeye hemen başlamalı mıyım? (Entrobac ve gervit-w kullanıyorum) Birde ara daire olduğu için biz kombi veya klima vs yakmıyoruz gayet sıcak oluyor evin içi ama yavru olduğu için üşür mü acaba? Geceleri vs ince bir örtü veya tülbentle kafesi örtmeli miyim? Yardımcı olabilir misiniz

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Entrobac ve gervit-w kullanabilirsiniz. Benimde ara kat içerisi sıcak oluyor, bu yeterli. Hava akımında bırakmayın lütfen.

garthill3

Aktif Üye
Entrobac ve gervit-w kullanabilirsiniz. Benimde ara kat içerisi sıcak oluyor, bu yeterli. Hava akımında bırakmayın lütfen.
O zaman yarından itibaren vitaminlere başlıyorum. Örtü örtmeyin mi diyorsunuz yani diğer soruya? Çok küçük üşür diye örtmüştüm ince bir ceketle tek tarafını kafesin ama

Doğacı

Eski Forumcu
Ortam ideal sıcaklıktaysa örtüye gerek yok.Hava akımı olmasın yeterli yani bir sıcak bir soğuk olmamalı

garthill3

Aktif Üye
Ortam ideal sıcaklıktaysa örtüye gerek yok.Hava akımı olmasın yeterli yani bir sıcak bir soğuk olmamalı
Yani dediğim gibi biz senelerdir bu dairede oturuyoruz kışın çok nadir kombiyi yaktığımızı hatırlıyorum ama kuş ve yavru olduğu için bilemedim sormak istedim. Birde televizyon vs çok geç saatlere kadar açık kalıyor uykusu bölünür diye düşündüm örttüm

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yani dediğim gibi biz senelerdir bu dairede oturuyoruz kışın çok nadir kombiyi yaktığımızı hatırlıyorum ama kuş ve yavru olduğu için bilemedim sormak istedim. Birde televizyon vs çok geç saatlere kadar açık kalıyor uykusu bölünür diye düşündüm örttüm
Tülbent vs. Tırnakları takılabilir😔🤲sıcakta üşümezler, nasıl alışırsa ortama öyle büyür☺endişe etmeyin.camdan ve cereyandan uzak kalsın yeterli🤗

garthill3

Aktif Üye